Με ένα sms στηρίζω τα δωρεάν γεύματα στο Κέντρο Ημέρας του «Κέντρου Ζωής»!

Σας καλούμε να στηρίξετε και εσείς τον αγώνα που δίνει καθημερινά το Κέντρο Ζωής για να υποστηρίξει σωστά τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με τον ιό του HIV! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα μήνυμα από το κινητό σου!

Στέλνοντας τη λέξη «ΓΕΥΜΑ» ή «GEYMA» στο 19059 με χρέωση 1,23 ευρώ από σήμερα μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, στηρίζετε τα 200 γεύματα την εβδομάδα, που προσφέρει το Κέντρο Ημέρας δωρεάν στους επισκέπτες του (οροθετικοί), για 6 μήνες.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!