Μέσα από ένα βίντεο στο Youtube ενημέρωσε τους θαυμαστές του ο τραγουδιστής της country, Billy Gillman, ότι είναι gay.

Έίναι μια τρελή μέρα. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι φοβάμαι μέχρι θανάτου…”, φαίνεται να λέει ο αμερικανός τραγουδιστής στο βίντεο που ανέβασε εχθές στο διαδίκτυο.

Η μουσική βιομηχανία και οι οπαδοί της country μουσικής αντιμετωπίζουν με δυσπιστία όσους καλλιτέχνες ξεφεύγουν από τα straight στερεότυπα. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Gillman.

“Το να είσαι gay (στη μουσική βιομηχανία) δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Έχοντας πουλήσει περισσότερο από 5 εκατομμύρια δίσκους και έχοντας μια υπέροχη ζωή στη μουσική βιομηχανία, ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν το σύνολο των εταιρειών δεν ήθελαν να κάτσουν και να κάνουν μια συνάντηση και να ακούσουν το νέο υλικό…”

“Γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο για εμένα να κάνω αυτό το βίντεο, όχι γιατί ντρέπομαι που είμαι ένας gay άνδρας καλλιτέχνης ή ένα gay άτομο. Αλλά είναι πραγματικά ανόητο να ξέρω ότι ντρέπομαι που το κάνω αυτό γιατί ανήκω σε ένα είδος και σε μια βιομηχανία, η οποία ντρέπεται για εμένα που είμαι όπως είμαι!”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!