Το Pride, ο “επικοινωνιακός” Μπουτάρης και η αντιπολίτευση…

19/11/2014

pic-0-normΤο θέμα της διοργάνωσης του Gay Pride μονοπώλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την πρόταση του Στάυρου Καλαφάτη (επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης) για διοργάνωση ενός διεθνούς συνεδρίου κατά της ομοφοβίας.

Αν και η πρόταση του κ. Καλαφάτη έγινε αμέσως δεκτή από τον Γ. Μπουτάρη , ο ίδιος – ενώ εξέφραζε την ικανοποίηση του για τη δεκτική στάση του δημάρχου – άφησε τις αιχμές για τα “επικοινωνιακά” κίνητρα του.

Χαίρομαι που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την πρόταση των ‘Εντάξει’ να χτίσουμε ένα μέτωπο κατά της ομοφοβίας με συγκροτημένο και υπεύθυνο τρόπο, όπως με την οργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου κατά της ομοφοβίας με επιστημονικού επιπέδου καλεσμένους από όλους τους κλάδους, που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του ζητήματος, στο πλαίσιο του Συνεδριακού Τουρισμού, που οφείλουμε να προωθήσουμε στην πόλη. Περιμένουμε, πλέον, την υλοποίηση. Εύχομαι να αντιμετωπίσει την υπόθεση gay pride με τον ίδιο σοβαρό τρόπο. Εμείς επιμένουμε: Ναι στον πόλεμο κατά της ομοφοβίας. Όχι στις παρελάσεις για επικοινωνιακούς σκοπούς¨, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ευθύς αμέσως ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε: “Δεν ισχύει ότι κάνω το Gay Pride για επικοινωνιακούς λόγους. Να προσελκύσουμε κόσμο στην πόλη θέλουμε”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!