Άλλος ένας hot Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι gay

charlie-king O πρώην πρωταγωνιστής της μοντέρνας σαπουνόπερας του βρετανικού καναλιού ITV “The Only Way Is Essex (TOWIE)”, Charlie King, αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή ότι είναι gay. Κι ένιωσε ανάλαφρος!

Φήμες έφεραν τον Charlie να επιστρέφει στο νέο κύκλο της σειράς, που ήδη έχει κλείσει τέσσερις κύκλους με επιτυχία στην Αγγλία κι έτσι πήγε καλεσμένος την Τετάρτη το πρωί στην εκπομπή “This Morning”. Αφού μίλησε ανοιχτά για τις προτιμήσεις του, είπε στους παρουσιαστές: “Οι προσωπικές μας ιστορίες βοηθούν τους ανθρώπους, υπάρχει διέξοδος. Δεν είσαι μόνος σου. Θέλω να είμαι θετικός άνθρωπος και να τους πω ότι “μπορείς κι εσύ να το κάνεις”.”

“Είχα μία κοπέλα και ήταν η πρώτη στην οποία το εξομολογήθηκα. Είχαμε κανονική σχέση, αλλά όποτε την κοίταζα στα μάτια, ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εάν κάτι δεν σου κάνει κλικ…”, εξήγησε.

“Αισθάνομαι πολύ θετικά για όλο αυτό”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Νωρίτερα την ίδια μέρα είχε γράψει στο twitter: “Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε μια μέρα!!!”

Η ατζέντισσα του Charlie, Natalie Woods, είπε μετά την εκπομπή στο PinkNews: “Αισθάνεται σαν να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω του και ότι είναι έτοιμος στα 29 του να νιώσει περήφανος που είναι gay, να ζήσει κανονικά τη ζωή του σαν gay άνδρας. Ελπίζει ότι η εξομολόγησή του στην τηλεόραση θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους”. Οι αντιδράσεις ήταν από έκπληξη, μέχρι αυτοεπιβεβαίωση από τους θαυμαστές του, καθώς πολλοί το είχαν “υποψιαστεί” όπως σχολιάζουν στα social media. Πάντως, όλη η Βρετανία φαίνεται να το χάρηκε και θα δείτε παρακάτω τους λόγους…


Και στη συνέχεια, απολαύστε τους λόγους για τους οποίους χαιρόμαστε, που ο άνθρωπος βγήκε από την ντουλάπα του και, μάλλον, πέταξε και τα ρούχα που είχε μέσα…

IMG_0126

charlieking2

charlieking3

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!