76771-170973Ο νεαρός Χέιντεν Σμιθ αποφάσισε να ανανακοινώσει στη μητέρα του ότι είναι gay. Οπλίστηκε λοιπόν με θάρρος, άνοιξε την κάμερα του για να καταγράψει τη στιγμή και βούτηξε στα βαθιά. Αν και είχε σκεφτεί αρκετές φορές το τι θα της έλεγε αλλά και το ποια θα μπορούσε να είναι αντίδραση της μητέρας του, δεν είχε προετοιμαστεί για αυτό που ακολούθησε…

“Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Είσαι το αγόρι μου, το παιδί μου. Η επιλογή σου είναι απολύτως δική σου…. Σε κατανοώ απόλυτα. Εξάλλου είχα και εγώ στο παρελθόν σχέση με μια κοπέλα…”

Δείτε το!

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!