#antiviruspet: Στείλε τη δική σου selfie και δες τη να δημοσιεύεται…

07/09/2014

2960548700000578-3114586-Try_DogBuddy_the_peer_to_peer_marketplace_for_trusted_pet_lovers-a-3_1433753238795Σε αυτό το περιοδικό έχουμε δύο μεγάλες αδυναμίες. Στα χαριτωμένα πρόσωπα και στα ακόμα πιο χαριτωμένα κατοικίδια τους. Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να δημοσιεύουμε σε κάθε τεύχος και μια δική σας φωτογραφία με τον πιο πιστό σας σύντροφο.

Τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις το πιο λάγνο ύφος που έχεις, παίρνεις και το τετράποδο φιλαράκο σου αγκαλιά και στήνεσαι μπροστά στο φακό (αν τώρα θελήσεις να βγάλεις και τη μπλούζα σου, ακόμα καλύτερα).

Στη συνέχεια, στέλνεις τη φωτογραφία σου στο [email protected]r και που ξέρεις; Ίσως τη δεις να δημοσιεύεται στη στήλη #antiviruspet του επόμενου τέυχους.

Περιμένουμε τη δική σου…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!