Η τρυφερή απάντηση της Britney σε ένα gay θαυμαστή της

29/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Britney_Gay_FanΜια συγκινητική απάντηση έδωσε η Britney Spears σε έναν νεαρό θαυμαστή της, που της έγραψε ότι η μουσική της τον βοήθησε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του.

Ο David LeCours συνάντησε το αγαπημένο του είδωλο στο Las Vegas, όπου και της παρέδωσε την επιστολή με την οποία την ευχαριστούσε για το θάρρος που του έδωσε για να είναι αυτός που έιναι.

Όπως σχολίασε και στο Instagram: “Πρόκειται για το πιο γλυκό και το πιο καλό άτομο που υπάρχει. 

Το γράμμα εξηγούσε το πως με βοήθησε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή μου, τους περασμένους 2 μήνες, αλλά και το πόσο ήθελα να τα τελειώσω όλα. Αλλά με έκανε να νιώσω δυνατός”

Μετά τη συνάντηση με την τραγουδίστρια, οι σωματοφύλακες  σταμάτησαν τον LeCours, ζητώντας του την διεύθυνσή του.

Ποτέ δεν πίστευε ότι θα του απαντούσε:

“Αγαπητέ David,

 Χάρηκα τόσο πολύ που έλαβα το γράμμα σου. Χάρηκα επίσης με το πόσο γενναίος ήσουν με τη σεξουαλικότητα σου. Πάντα μου έλεγαν ότι αυτό που υπάρχει στην καρδιά σου, είναι αυτό που αξίζει περισσότερο. Προσπαθώ να ακολουθώ την καρδιά μου και τα όνειρα μου κάθε μέρα της ζωής μου και πιστεύω ότι για αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω ένα θαυμαστή σαν κι εσένα που αφιερώνει χρόνο για να γράψει ένα τόσο συγκινητικό γράμμα. Το γράμμα σου ήταν εξίσου συγκινητικό και ειλικρινές.  Σου εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον σου και ελπίζω να συνεχίσεις να χαμογελάς.

Να λάμπεις δυνατά για πάντα

Britney Spears”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!