Μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες

20/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

imageΗ Bianca και ο Nick Bowser είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει μια ήσυχη ζωή με τους δύο παιδιά.

Πρόσφατα οι δύο γονείς από το Κεντάκι αποφάσισαν να πουν στα παιδιά τους ότι εκείνος που τα έφερε στον κόσμο είναι ο πατέρας τους (Νick) και ότι η μητέρα τους (Bianca) ζει ως γυναίκα μόλις τα τελευταία χρόνια.

Ο Nick, 27 ετών σήμερα, γεννήθηκε κορίτσι, με το όνομα Nicole, αλλά τα τελευταία επτά χρόνια ζει ως άνδρας.

Η Bianca από την άλλη, 32 ετών, γεννήθηκε ως αγόρι με το όνομα Jason.

Οι δύο γονείς δεν έχουν προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, μιας και όπως υποστηρίζουν το κόστος είναι ακόμη απαγορευτικό.

Οι “Bowsers” αναφέρουν ότι τα παιδιά τους, ο Kai, τριών χρονών και ο Pax, σχεδόν ενός έτους, θα είναι μια χαρά, γιατί θα τα μεγαλώσουν με αγάπη, υποστήριξη και ασφάλεια και ως εκ τούτου θα μεγαλώσουν με τρόπο απολύτως φυσιολογικό.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!