O Tareq και το ‘Fish’

21/06/2014
antivirus magazine διαφήμιση

PrintO Tareq και το ‘Fish’

Μουσικός με κλασσικές σπουδές, παραγωγός και dj, 2 άλμπουμς στο ενεργητικό του (dark room/cocoon), έχει κάνει remixes για διεθνείς καλλιτέχνες όπως Casey Spooner, Creep, Gala, Marsheaux και Mighty Mouse. Πιστός στο ύφος του, ο Tareq έχει ετοιμάσει ψηφιακά από τον περασμένο Νοέμβρη την τελευταία του δουλειά ‘fish’ η οποία έρχεται σε μορφή βινυλίου τους επόμενους 2 μήνες.
Μια υπέροχη συλλογή pop ηλεκτρονικής μουσικής, εύστροφη και τόσο φρέσκια που σίγουρα θα βρείτε πάνω από ένα track να σας εκφράζει.
Κομμάτια γεμάτα αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, όπως το ‘cin cin’, ντουέτο με τη Μαριέτα Φαφούτη, το υπέροχο ‘take me higher’ με τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου, το έξυπνο ‘share your love’ με την Ilia Darlin (έχει ήδη κυκλοφορήσει σε remixes από Mikael Delta, V-Sag, Eliot, Fotonovela, Thodoris Triantafillou, Hiras, RSN, George Absent & Valano, Haris Efstathiadis), και το προσωπικά αγαπημένο μου ‘war’ σε στίχους, μουσική και παραγωγή Eliot, είναι 4 μόνο από τους 12 λόγους να βάλετε το άλμπουμ στην καθημερινότητά σας. Marina Satti, Esterina & RSN συμμετέχουν επίσης φωνητικά.
To άλμπουμ περιέχει συνθέσεις και στίχους από τους Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Θέμη Καραμουρατίδη, Lacquer, Niadoka και Χάρη Αττώνη, Quiet, Μενέλα Σιαφάκα και Νίκο Λεγάκη.
Κι όπως μας έλεγε και η μαμά: “Το ψάρι κάνει καλό!”

Κυκλοφορεί από την UNDO records.

Καλοτάξιδο!

 




Δες και αυτό!