Με την παρέλαση Υπερηφάνειας ολοκληρώνεται το 1ο Cyprus Pride

31/05/2014
antivirus magazine διαφήμιση

PrideLogo1-620x400Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του 1ου Cyprus Pride με τη διεξαγωγή της παρέλασης Υπερηφάνειας.

Η παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από την πλατεία Ελευθερίας, θα πορευθεί από την αρχή της οδού Λήδρας μέχρι τον Δημόσιο Κήπο Λευκωσίας.

Μετά την πορεία θα ακολουθήσει πάρτι στον Δημόσιο Κήπο, όπου, ανάμεσα σε άλλα θα παίξει μουσική ο DJ Cotsios o Pikatillys, ενώ ο διεθνής καλλιτέχνης «A Man To Pet» θα ψυχαγωγήσει το κοινό με μια φαντασμαγορική παράσταση.

Πρόγραμμα σημερινών εκδληλώσεων:

15:00 – 17:00 Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή)

Οικογενειακές δραστηριότητες με θέμα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και πρωταγωνιστές τα παιδιά.

17:00 – 18:30 Πλατεία Ελευθερίας (κοντά στην οδό Λήδρας)

Πορεία Υπερηφάνειας – «Ίδια Αγάπη – Ίσα Δικαιώματα»

18:30 – 23:00 Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή)

H Πορεία Υπερηφάνειας έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, και χαίρει της υποστήριξης και συμμετοχής του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις, του Δημοκρατικού Συναγερμού, των Ενωμένων Δημοκρατών, της Επιτρόπου Διοικήσεως, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Κύπρο, της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, των Υπάτων Αρμοστειών της Αυστραλίας, του Καναδά και της Μεγάλης Βρετανίας και των Πρεσβειών της Αυστρίας, Βραζιλίας, Δανίας, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλίας, Ισπανίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Σουηδίας και Φινλανδίας, του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού και άλλων οργανισμών.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!