V-Sag and his ’emotions’

06/05/2014
antivirus magazine διαφήμιση

vsagemotions

Το 6ο κατά σειρά άλμπουμ του έβγαλε ο V-Sag (Βασίλης Σαγώνας), ένας από τους καλούς Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής που έχουμε. Με πάνω από 200 ρεμίξ, πέντε άλμπουμς και συνεργασίες που άφησαν εποχή (Loreena Mc Kennitt, Bad Boys Blue), o V-Sag επιστρέφει με ένα άκρως μελωδικό άλμπουμ που έχει ήδη αρχίσει να δέχεται καλές κριτικές.

«Emotions” είναι ο τίτλος του και σίγουρα παίζει με τα συναισθήματά μας, αβίαστα και προσεκτικά. Σαν soundtrack ζωής, καταφέρνει να μας πείσει πως ακούμε ήδη τις νέες μας αναμνήσεις. Είναι μεγάλο στοίχημα για ένα καλλιτέχνη να σε κάνει να νομίζεις πως το νέο τραγούδι που ακούς, γράφτηκε για σένα, για μια ανάμνησή σου, χωρίς ποτέ να σε γνώριζε ο ίδιος, χωρίς ποτέ να μοιραστήκατε μαζί εικόνες. Ο V-Sag μας εκπλήσσει πάλι, ξεπερνώντας τον πήχη που ο ίδιος έβαλε ψηλά με τις προηγούμενες δουλειές του. Από τα αγαπημένα μου ορχηστρικά είναι τα ‘The hope’, ‘Emotions’, ενώ οι φωνές των Tareq και Kapadai στα μπιτάτα κομμάτια ‘Is it love’ και ‘Faraway’ αντίστοιχα είναι εκπληκτικές.

Το άλμπουμ ήδη υποστηρίζεται από τα μεγαλύτερα ιντερνετικά ραδιόφωνα και παραγωγούς όπως Αδριανός Παπαδέας, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος κ.ά.

Μπορείτε να το αγοράσετε σε συμβολική τιμή (9e ή όσο νομίζετε ο καθένας) με επικοινωνία σας μέσω mail, μέχρι να βγει επίσημα στην αγορά, στο [email protected]

Καλοτάξιδο αγαπητέ…!

https://www.youtube.com/watch?v=SDMadJpZBWA




Δες και αυτό!