Ο φρέσκος ήχος του “Millok”

11/03/2014
antivirus magazine διαφήμιση
Milo Kekic aka Millok (House, DeepHouse, Techhouse, DiscoHouse)
Milo Kekic aka Millok
(House, DeepHouse, Techhouse, DiscoHouse)

Ακούγοντας το νέο τότε κομμάτι του “I’m trippin”, ήταν αρκετό να με κάνει να τον προσέξω λίγο παραπάνω από το να κουνάω τα πόδια μου ρυθμικά στο κάθισμά μου και να τον ψάξω. Φωνητικά αισθησιακά, ωραίο build up, συνοχή και έξυπνες λούπες.

Ο Millok γεννήθηκε στο Μαυροβούνιο το 1987. Οργάνωνε παρτάκια από τα 15 του και σιγά σιγά κατάφερε να γίνει no1 στη χώρα του. Το 2009 έβγαλε τα 2 πρώτα του singles, μετά από συνεργασία με το φίλο του Casey Gray και αργότερα με τον Vlada Asanin. Από τη Nulogic Records, πέρασε σε Straight Music, Cimelde Records, Natura Viva κ.λ.π. Αυτό τον βοήθησε για ακόμα καλύτερες παραγωγές και ευκαιρίες για djing. Επόμενα releases από 1605 Music Therapy, Starlight Music, Supreme Records κ.λ.π. Έχει μοιραστεί ή/και παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Sebastian Leger, Felix da Housecat κ.λ.π.

Τον θεωρώ από τους πολλά υποσχόμενα παραγωγούς που σίγουρα θα αφήσουν το στίγμα τους στη House μουσική. Τα remixes του στη Sade επίσης προσεγμένα, λιτά με κάθε σεβασμό στην ιστορία της τραγουδίστριας.

www.soundcloud.com/millok

www.mixcloud.com/milomillokkekic




Δες και αυτό!