Το σκίτσο του υπόπτου
Το σκίτσο του υπόπτου

Τραγική κατάληξη για τις δύο νεαρές ομοφυλόφιλες γυναίκες (Britney Cosby και Crystal Jackson), οι οποίες βρέθηκαν νεκρές δίπλα από ένα κάδο σκουπιδιών. Τα πτώματα ανακάλυψε ένα delivery boy την Παρασκευή το πρωί.

Οι δύο άτυχες γυναίκες που ήταν ζευγάρι, είχαν  εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη.

Η αστυνομία εκτιμά ότι σκοτώθηκαν με διαφορετικούς τρόπους και ότι είναι δυνατό να δολοφονήθηκαν σε κάποιο άλλο μέρος. Αν και δεν έχει εντοπίσει ακόμα το δράστη, έχει επικεντρώσει τις έρευνες της σε έναν πιθανό ύποπτο. Δημοσίευσε μάλιστα και ένα σχέδιο με το πρόσωπο του.

Η Lequetia Jackson, αδερφή της Crystal, συγκλονισμένη από την είδηση ξεσπά:

«Τι σου έχουν κάνει και σκότωσες την αδερφή μου; Την χτύπησες σε σημείο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει άλλο»

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!