Όταν ο Χάρης γνώρισε τον Lance: Μια πρόταση γάμου που θα σας μείνει αξέχαστη

04/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Η ημέρα 19 Οκτωβρίου. Μια ακόμη συνηθισμένη ημέρα στη Νέα Υόρκη. Όχι όμως για όλους. Πολλά μπαλόνια, αρκετοί χορευτές, το μουσικό κομμάτι της Nena «99 Red Balloons» και δύο πολύ ερωτευμένες καρδιές, είναι ότι χρειάζεται για να αλλάξει το μουντό σκηνικό της πόλης. Όταν ο Χάρης γνώρισε τον Lance, κανείς δεν περίμενε η σχέση αυτή να ολοκληρωθεί με μια φαντασμαγορική πρόταση γάμου.

Ο ανυποψίαστος Lance βρίσκεται με τον Κύπριο σύντροφό του (Χάρη Μαυρομιχάλη)  στο εστιατόριο Frying Pan, στο δυτικό Μανχάταν. Η δικαιολογία, τα γενέθλια ενός κοινού τους φίλου. Αντ’αυτού όμως, μια πληθώρα χορευτών αρχίζει να λικνίζεται στους ρυθμούς του «99 Balloons».  Ο Lance αν και εκπλήσσεται  με το όλο σκηνικό, μένει να κοιτά με απορία, χωρίς να γνωρίζει πως ο ίδιος αποτελεί τον πρωταγωνιστή αυτού του υπερθεάματος. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Χάρης χάνεται. Κάποιοι από τους χορευτές πλησιάζουν τον Lance, κρατώντας 99 μπαλόνια, ακριβώς όσα «προτάσσει» και του μουσικό θέμα. Οι χορευτές  ανοίγουν ένα μικρό «μονοπάτι» μέσα από το οποίο ξεπροβάλλει ο Χάρης. Η στιγμή γεμάτη αμηχανία αλλά και λαχτάρα. Ο Χάρης προσεγγίζει το Lance. «Σ’ αγαπώ από τη στιγμή που σε φίλησα». Το δαχτυλίδι βγαίνει και μια πρόταση γάμου πλανιέται στον αέρα. Ο Lance, διατηρώντας τη ψυχραιμία του δέχεται, με το κοινό να χειροκροτεί και με ένα φιλί να επισφραγίσει την ιεροτελεστία της πρότασης…

Το βίντεο με την πρόταση του Χάρη Μαυρομιχάλη, έχει κάνει το γύρο του κόσμου, με την Huffington Post, να αφιερώνει ένα άρθρο της στο όλα θέμα.  «Παρότι οι flashmob προτάσεις γάμου είναι διαδεδομένες αυτή την εποχή, δεν έχουμε δει καμιά που να μοιάζει σαν αυτή. Μια πρόταση γάμου που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Frying Pan, στο δυτικό Μανχάταν, με την συνοδεία πάνω από ενενήντα χορευτών από το πανεπιστήμιο Pace και το κολλέγιο Marymount Manhattan. Ο Lance Boyd δεν είχε ιδέα τί επρόκειτο να του… συμβεί μόλις πατούσε το πόδι του στο εστιατόριο. Δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι ο αγαπημένος του προετοίμαζε εδώ και μήνες μια flashmob πρόταση γάμου. ‘Ήταν ό,τι πιο υπέροχο έχει κάνει κάποιος για μένα, μας είπε ο Lance. Με έκανε να αισθάνομαι ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος στον κόσμο. Χρειάστηκε να περάσουν μερικές βδομάδες για να συνειδητοποιήσω πως αυτή η πρόταση γάμου με έκανε να νιώσω πως έχω επιτέλους το δικαίωμα να αναπνέω. Ξέρω πως ακούγεται κλισέ αλλά όπως τόσοι άλλοι γκέι, είχα και εγώ αυτή την  πεποίθηση πως δεν μου άξιζε να ζήσω μια φυσιολογική σχέση. Τώρα όμως ξέρω τι σημαίνει να σε αγαπούν».

Αχ, και στα δικά μας…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!