Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το XLsior 2014 στην Μύκονο και Σαντορίνη..

antivirus magazine διαφήμιση

Mykonos, Santorini

Η επιτυχία του XLsior Festival το 2013 ήταν τόσο μεγάλη που οι διοργανωτές ξεκίνησαν από νωρίς την προετοιμασία για το 2014 στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στα τέλη του Σεπτέμβρη ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 2014 τόσο για το event στο νησί των ανέμων όσο και για το νησί της Σαντορίνης. Έτσι στη Μύκονο το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 20 – 24 Αυγούστου 2014 και στη Σαντορίνη 27 – 29 Αυγούστου 2014.

To XLSIOR MYKONOS είναι ένα διεθνές καλοκαιρινό Gay Festival, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο 2009 στο διάσημο νησί της Μυκόνου. Η Μύκονος έχει ανανεώσει ολοκληρωτικά την εικόνα της από την έναρξη του XLSIOR και τώρα καλωσορίζει όλους τους παραθεριστές χάρη σε ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα, με γνωστούς καλλιτέχνες της gay σκηνής, που κόβουν την ανάσα, σε συνδυασμό με ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον διακοπών, όπου οι επισκέπτες από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου έρχονται για να διασκεδάσουν.

Η ομάδα του XLSIOR Santorini στοχεύει στην παρουσίαση μια νέας έννοιας για τη gay κοινότητα, δημιουργώντας ένα πολυτελές και αναβαθμισμένο τρόπο διασκέδασης για όσους επισκέπτες αναζητούν την κομψότητα, την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα. Το XLSIOR Santorini δεν θα είναι απλά ένα ακόμη gay party αλλά μια νέα παγκόσμια μόδα. Η Σαντορίνη εκτός από τον καλύτερο ρομαντικό προορισμό θα γίνει το ιδανικό μέρος για gay ζευγάρια και άτομα ή μία ευκαιρία για μήνα του μέλιτος. Οι δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να προσφέρουν μία ρομαντική και κομψή ατμόσφαιρα με υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία και εμπειρίες.

Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο ξανά..

πηγή

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!