Ο αγώνας του kickboxing που ξεκίνησε με ένα φιλί

11/07/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Το 1995 o Michael Bernado, ένας kickboxer από την Νότια Αφρική συνάντησε τον Γάλλο πρωταθλητή Jerome Le Banner στο ρινγκ, στα πλαίσια ενός ημιτελικού αγώνα στο Τόκυο. Οι δύο αντίπαλοι, ενώ είναι έτοιμοι να δώσουν μια σκληρή μάχη για την νίκη ανταλλάσσουν, προς έκπληξη όλων, ένα φιλί.

Σήμερα, ο 40χρονος πλέον Le Banner είναι ακόμη ένας κορυφαίος αθλητής στο kickboxing. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Bernado, ο οποίος αυτοκτόνησε πέρυσι, μετά από μια μεγάλη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!