Tom Daley: Ο πρώτος άνδρας παγκόσμιος πρεσβευτής της Rimmel

07/10/2022
από
Tom Daley, Rimmel
Tom Daley, Rimmel

Ο Ολυμπιονίκης και ακτιβιστής Tom Daley έγινε πρεσβευτής ομορφιάς της Rimmel London, και γράφει ιστορία, ως ο πρώτος άνδρας, που γίνεται παγκόσμιος πρεσβευτής της επωνυμίας. Οι προηγούμενες πρέσβειρες της Rimmel London, ένας ρόλος που ιστορικά προορίζεται για γυναίκες, περιλαμβάνουν την Cara Delevingne και την Kate Moss.

Η επωνυμία «get the London look» είναι κυρίως γνωστή για τη σειρά μακιγιάζ της, αλλά η συνεργασία του Daley βλέπει μια νέα εποχή για τη βρετανική εταιρεία καλλυντικών, που θα ξεκινήσει με μια καμπάνια για το Match Perfection foundation της.

«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση στο ότι η Rimmel έχει έναν άντρα στις καμπάνιες της, αλλά πραγματικά ελπίζω να είναι θετική», είπε ο Daley στο British GQ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Ελπίζω ότι η εκστρατεία, κι εγώ ως άνθρωπος που την εκπροσωπώ, θα βοηθήσουμε τους άντρες να συνειδητοποιήσουνμ ότι το μακιγιάζ μπορεί να είναι κάτι που μπορούν να ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους, χωρίς τον φόβο που αντιμετωπίζουν πολλοί από αυτούς», είπε ο Daley.

Και συνέχισε: «Είναι απίστευτα συναρπαστικό να βλέπεις ότι η ομορφιά διαφοροποιείται και γίνεται πλήρως συμπεριληπτική, ανεξάρτητα από το φύλο κάποιου».

«Είμαστε περήφανοι για την αποστολή μας να δίνουμε προτεραιότητα στη διαφορετικότητα και την ένταξη», δήλωσε η Sarah Al Shohaib Ανώτερη Αντιπρόεδρος της εταιρείας. «Ως αθλητής παγκόσμιας κλάσης και υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, ο Tom είναι ένα ισχυρό πρότυπο» πρόσθεσε.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!