Ο Neil Patrick Harris κι ο σύζυγός του David Burtka στη νέα συλλογή της Ron Dorff

22/09/2022
από
Neil Patrick Harris, dad, papa
Neil Patrick Harris

Ο Neil Patrick Harris και ο σύζυγός του, David Burtka, είναι τα πρόσωπα της νέας συλλογής DAD-PAPA της γαλλο-σουηδικής μάρκας αθλητικών ειδών Ron Dorff.

Neil Patrick Harris

Η αποκλειστική φθινοπωρινή συλλογή 20 κομματιών είναι μια διεύρυνση των κλασικών εκτυπώσεων DAD της μάρκας, με την εισαγωγή των εκτυπώσεων PAPA, που κυκλοφορούν από την Τετάρτη (21 Σεπτεμβρίου). Η γκάμα περιλαμβάνει ακόμη φούτερ από κασμίρ, πουλόβερ από σκανδιναβικό μαλλί και μπλουζάκια από οργανικό βαμβάκι, όλα επώνυμα με το σήμα «DAD» ή «PAPA».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Patrick Harris (@nph)

Ο 49χρονος βραβευμένος με Tony ηθοποιός, ο οποίος έχει δύο παιδιά με τον Burtka, με αυτή τη συλλογή ανοίγει τις πόρτες στη ζωή του σπιτιού του, και στον ρόλο του ως πατέρας.

«Είχα δει τα μπλουζάκια της Ron Dorff με το σήμα DAD και σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχα για τον David επειδή τον λένε dad», είπε ο Patrick Harris για την κυκλοφορία της συλλογής.

«Εμένα με φωνάζουν “papa” οπότε όταν άρχισα να μιλάω με τον Claus για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί, σκέφτηκα το “dad” και το “papa”  ως δύο παραλλαγές, ώστε οι μπαμπάδες να έχουν και τις δύο επιλογές ανάλογα με το πώς τους φωνάζουν τα παιδιά τους».




Δες και αυτό!