“Πηγαίνω μόνο με γυναίκες, αλλά φλερτάρω με άνδρες στο διαδίκτυο”

02/09/2022
από

Ένας άντρας γύρω στα είκοσι, λέει ότι πηγαίνει μόνο με γυναίκες, αλλά τελευταία συνομιλεί με άνδρες στο Grindr και δεν είναι σίγουρος γιατί, γι’ αυτό αναζητά συμβουλές από την Julia Naftulin στο Insider. 

«Έχω κάνει σεξ μόνο με γυναίκες», γράφει ο νεαρός, «αλλά δεν έχω πάει με καμία γυναίκα εδώ και καιρό, γιατί είμαι αρκετά επιλεκτικός τύπος». 

«Μπήκα στο Grindr και μιλούσα με άλλους άντρες χωρίς να έχω σκοπό να τους συναντήσω ποτέ. Μου αρέσει απλώς να φλερτάρω με τους ανθρώπους εκεί.» 

Ως επί το πλείστον. 

Αλλά ήταν μια φορά που αποφάσισε να συναντηθεί με έναν άντρα και, λοιπόν, θα τον αφήσουμε να εξηγήσει τι συνέβη: 

“Αποφάσισα να συναντηθώ με έναν από τους άντρες. Ήταν υπέροχο στην αρχή, αλλά τα πράγματα έγιναν σεξουαλικά και όταν είδα το πέος του, τρόμαξα και έφυγα αμέσως. Γιατί αντέδρασα έτσι; Είμαι σίγουρα στρέιτ; Νιώθω τόσο άβολα να κάνω αυτές τις ερωτήσεις, ειδικά από τη στιγμή που βλέπω τον εαυτό μου παντρεμένο με γυναίκα και παιδιά μακροπρόθεσμα.”

Τώρα ο άντρας αναρωτιέται: «Γιατί μου αρέσει να πηγαίνω σε εφαρμογές γνωριμιών για γκέι όταν έχω ορμές;» 

Στην απάντησή της, η Naftulin του λέει ότι πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τη σεξουαλικότητα με τόσο ασπρόμαυρους όρους. 

«Είναι φυσιολογικό να θέλεις να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα κουτί όσον αφορά τη σεξουαλικότητά σου, γιατί, λοιπόν, αυτή είναι μια ανθρώπινη τάση», γράφει. «Μας αρέσει να χωρίζουμε τους άλλους και τους εαυτούς μας, γιατί κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Αλλά η σεξουαλικότητα είναι πιο περίπλοκη». 

Στη συνέχεια, η Naftulin εξηγεί πώς υπάρχει η σεξουαλικότητα σε ένα φάσμα και ότι μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να εξερευνήσει πού βρίσκεται ο ίδιος σε αυτό. 

«Αν και μεγαλώσατε, δεν είναι πολύ αργά να εξερευνήσετε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Μου φαίνεται ότι έχετε ήδη ξεκινήσει», λέει. 

“Το φλερτ με άλλους άντρες στο Grindr είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε τη σεξουαλική σας εξερεύνηση», συνεχίζει, «και δεν πρέπει να ντρέπεστε για την περιέργειά σας και την απόλαυσή σας να το κάνετε.” 




Δες και αυτό!