Κυψέλη: Γυναικοκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

31/08/2022
από
γυναικοκτονία, Κυψέλη
γυναικοκτονία, Κυψέλη

Η γυναικοκοτνία στην Κυψέλη, που έγινε την περασμένη Κυριακή, φαίνεται να αποτελεί άλλη μία περίπτωση, όπου ο δράστης δεν μπορεί να δεχτεί το “όχι” της γυναίκας που τελικά δολοφονεί.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο γυναικοκτόνο, που μαχαίρωσε θανάσιμα την 36χρονη ομοεθνή του από το Μπαγκλαντές, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022. Η κοπέλα εντοπίστηκε το απόγευμα στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη, βαρύτατα τραυματισμένη και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Σε βάρος του δράστη, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, απαγγέλθηκαν, επιπλέον, και οι κατηγορίες για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.

Ο 37χρονος γυναικοκτόνος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αποδίδει το έγκλημα σε οικονομική διαφορά που υπήρχε με το θύμα. Υποστηρίζει, επίσης, πως η 36χρονη γυναίκα, που του είχε υποσχεθεί ότι θα χώριζε τον σύζυγο της προκειμένου να μείνουν μαζί, στο επίμαχο ραντεβού αρνήθηκε το χρέος που είχε απέναντι του και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.




Δες και αυτό!