Jake Wesley Rogers: «Να βρεις και να αποδεχτείς τη δική σου μοναδική, όμορφη εκδοχή της αγάπης»

29/08/2022
από
Jake Wesley Rogers, single, modern love
Jake Wesley Rogers

Το τελευταίο single του Jake Wesley Rogers έχει να κάνει με το «να βρεις και να αποδεχτείς τη δική σου μοναδική, όμορφη εκδοχή της αγάπης».

Ο Jake Wesley Rogers κυκλοφόρησε έναν πληθωρικό ποπ-ροκ ύμνο με τίτλο «Modern Love» ενόψει της επερχόμενης φθινοπωρινής του περιοδείας με τους Panic!

Ο τραγουδιστής του «Weddings and Funerals», ο οποίος έχει περιγραφεί ως ο Elton John του Gen Z, γιορτάζει ανοιχτά την κουήρ αγάπη σ’ αυτό το νέο σινγκλ, που είναι μια χαρούμενη ωδή στην ελεύθερη ζωή.

Το “Modern Love” βλέπει τον Rogers να φέρνει για άλλη μια φορά μια εσωστρεφή προσωπική κουήρ ιστορία στην ποπ με μια ένδοξα θολή μελωδία, ακαταμάχητα φωνητικά και θριαμβευτικούς στίχους.

«You’re my, you’re my, you’re my, you’re my, you’re my / My modern love» τραγουδάει με μια ραθυμία. «Μπορούμε να παραβιάσουμε όλους τους κανόνες / Μετακομίσουμε στο φεγγάρι / Δες αυτήν τη θέα».

Το νέο σινγκλ συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο στο οποίο ο Rogers εμφανίζεται με ολόλευκη στολή στο φεγγάρι με μόνο ένα πιάνο και μια σημαία με τη λέξη «αγάπη».

Μεταξύ της εξερεύνησης του ανώμαλου εδάφους και της εκτέλεσης μιας σερενάτας με το πιάνο, το μουσικό βίντεο του 25χρονου τον βλέπει να σκέφτεται έναν νέο τρόπο να ζήσει τη ζωή του χωρίς κοινωνικές προσδοκίες, όπως «να εμφανιστεί σε κηδεία, φορώντας νυφικό».

«Έγραψα το «Modern Love» όταν πήγα με τον τότε φίλο μου σε ένα μέντιουμ στη Νέα Ορλεάνη και μου είπε ότι θα παντρευτούμε», λέει ο Rogers. «Ως κουήρ άτομο δεν έχω χωρέσει ποτέ σε αυτήν την εικόνα, αλλά επίσης δε νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χωρούν όντως.»

Ο Rogers εξηγεί ότι για αυτόν, το τραγούδι έχει να κάνει με το «να βρεις και να αποδεχτείς τη δική σου μοναδική, όμορφη εκδοχή της αγάπης».

«Τα τελευταία χρόνια αφυπνίστηκε για το τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ζωντανός», προσθέτει ο Rogers. «Τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα εκπληρωμένα όνειρα για να αγκυροβολήσω το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μου, την τέχνη μου, και την ανάπτυξή μου».

Η περιοδεία του Rogers « At the Disco» ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια, αν βρίσκεστε ή αν θα βρεθείτε σε ΗΠΑ και Καναδά, εδώ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!