Tucker Carlson: Ο Biden θέλει να βάλει “χημικές ουσίες στο γάλα για να κάνει τα παιδιά τρανς”

24/08/2022
από

Η casual τρανσφοβική δήλωση της ημέρας, έρχεται από τον παρουσιαστή του Fox News (Αμερικάνικο συντηρητικό τηλεοπτικό κανάλι), Tucker Carlson.

Tucker Carlson

Πρόκειται για συντηρητικό παρουσιαστή που την περασμένη εβδομάδα παρότρυνε στους άνδρες τηλεθεατές να μαυρίσουν στους όρχεις τους, για να παράγουν περισσότερη τεστοστερόνη. Ε, αυτήν την εβδομάδα σειρά είχαν τις ανεδαφικές, απαράδεκτες, τρανσφοβικές, και επικίνδυνες δηλώσεις, ότι ο Biden θέλει να υπάρχουν χημικά στο γάλα που να κάνει τα παιδιά τρανς. 

Ο παρουσιαστής του χθες βράδυ ανέφερε στην εκπομπή του, ότι μια φάρμα που αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) από το 2016, θα έλυνε τα προβλήματά της εάν έβαζε «περισσότερες χημικές ουσίες στο γάλα, που κάνουν τα παιδιά τρανς». 

 Ο Carlson αναφερόταν στα νομικά ζητήματα της Amos Miller Organic Farm, τα οποία ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Obama, και αφορούσαν σε πωλήσεις μη παστεριωμένου γάλακτος, και μη επιθεωρημένου κρέατος και πουλερικών. Η εταιρία αυτή χρωστάει πάνω από 300.000 δολάρια σε πρόστιμα και δεν πουλάει κρέας πλέον, λόγω των παραβιάσεων του νόμου για την ασφάλεια των τροφίμων. 

Ο Carlson υποστήριζε την εταιρία Miller, λέγοντας ότι η κυβέρνηση «είναι ενάντια σε οτιδήποτε είναι υγιεινό και εποικοδομητικό και που σε κάνει πιο δυνατό και υγιέστερο, και είναι υπέρ σε οτιδήποτε σε μειώνει και σε κάνει πιο εξαρτημένο.» 

Συνέχισε να υποστηρίζει την εταιρία προβάλοντας ένα προφίλ εντελώς διαφορετικό από τις κατηγορίες που της προσάπτουν, και ενίσχυσε την επιχειρηματολογία του αναφέροντας ότι υπάρχει “προσωπική” βεντέτα με τη συγκεκριμένη εταιρία και τον ίδιο τον Biden, για κάποιο λόγο… και πάνω σε αυτό, αναφορικά με τις χημικές ουσίες που περιέχονται στο γάλα, είπε: 

«Ίσως αν -η εταιρία- υποσχεθεί ότι θα βάλει περισσότερες χημικές ουσίες στο γάλα, που να κάνουν τα παιδιά τρανς, τότε μπορεί να σταματήσουν -να κυνηγούν την εταιρία- οι αρχές», είπε ο Carlson.  

Προφανώς, δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα πρόσθετα τροφίμων κάνουν κάποιο άτομο ΛΟΑΤΚΙ+ επηρεάζοντας τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, όμως ο παρουσιαστής δε φαινόταν να αστειεύεται. 

Η ιδέα αυτή ότι οι χημικές ουσίες των τροφίμων επηρεάζουν “τον ανδρισμό” και την “αρρενωπότητα” δεν είναι καινούργιο αφήγημα στις ΗΠΑ. Το 2017, ο Alex Jones του δεξιού podcast Infowars είπε ότι οι περισσότεροι βάτραχοι στις ΗΠΑ είναι πλέον ομοφυλόφιλοι λόγω των «χημικών ουσιών στο φαγητό και το νερό». 

“Απόδειξη! Οι γκέι βάτραχοι είναι αληθινοί! […] η πλειοψηφία των βατράχων στις περισσότερες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλέον ομοφυλόφιλοι. Δεν επιλέγουν θηλυκά, πηγαίνουν στο αρσενικό και μετά πάνε και μένουν μαζί», είπε ο Jones. 

«Και μετά διαβάζεις το Brave New World, γραμμένο το 1932, που λέει ότι αυτό είναι το σχέδιο. Βάζουν χημικές ουσίες στο φαγητό και το νερό και κοιτάς άντρες και γυναίκες και δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει τις περισσότερες φορές!» 

Ό,τι να ναι…  




Δες και αυτό!