Το Bearly Athens 2022 Art Show έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται μία bear εβδομάδα extravaganza και art show. Τι είναι queer; Και πώς εκφράζεται μέσα από την τέχνη;

Σε μία πατριαρχική κοινωνία, οι Έλληνες μεγάλωσαν τα παιδιά τους συνεχώς υπενθυμίζοντάς τους να μην είναι διαφορετικά, καθώς είναι επικίνδυνο. Με την απελευθέρωση από αυτές τις κοινωνικές αλυσίδες φτάνουμε εμείς, τα παιδιά των Ελλήνων, στη συνειδητοποίηση ότι εμείς, ως άτομα, είμαστε σε θέση να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο και ελεύθερα, με τους δικούς μας όρους. Αυτό δίνει έμπνευση. Η ελευθερία μπορεί να συνδέσει τους πάντες μέσω της τέχνης. Εννέα ντόπιοι καλλιτέχνες μας δείχνουν πώς είναι να είσαι queer. Από την παιδική ηλικία μέχρι τη νυχτερινή ζωή.

The Dreamer for Bearly Athens

Ίσα μερίδια των κερδών από την πώληση των έργων τέχνης που εκτίθενται θα δοθούν στο Rainbow Families Greece και στο Proud Seniors Greece.

Kostis Fokas for Bearly Athens

Το Bearly Athens 2022 Art Show γίνεται δυνατό μέσω της ενναιόδωρης υποστήριξης του Δρ. Nikolas P. Lemos και της Lemos Toxicology Services, LLC, συμβουλευτική εταιρεία της Καλιφόρνια.

Kari Pidi for Bearly Athens

Καλλιτέχνιδες/χνες:

Helias Doulis
Dimitris Douramakos
Kostis Fokas
George Kontos
Joey Leo
Thanos Megkos
Kari Pidi
Spyros Rennt
The Dreamer

Οι καλλιτέχνιδες/χνες θα παρευρεθούν στο opening.

George Kontos for Bearly Athens

INFO

Bearly Athens 2022 Art Show

Sub Rosa Space
Πραξιτέλους 37, Αθήνα 105 60

Πέμπτη 25.08.22 – Δευτέρα 29.08.22

Ώρες λειτουργίας: 16:00-21:00

Έκθεση: Opening Πέμπτη 25.08, 19:00-21:00
Επιμέλεια: The Dreamer

Είσοδος ελεύθερη


Dimitris Douramakos for Bearly Athens
Thanos Megkos for Bearly Athens