Χριστιανικό νηπιαγωγείο στις ΗΠΑ έδιωξε ένα 5 χρόνο κοριτσάκι επειδή είχε δύο μαμάδες

230
Δύο γυναίκες από τη Λουιζιάνα ενημερώθηκαν ότι, επειδή είναι ζευγάρι, το παιδί τους δεν έχει θέση στο σχολείο.

Η Jennifer και η Emily Parker ενημερώθηκαν πρόσφατα ότι η μικρή Zoey δεν θα μπορούσε πλέον να παρακολουθήσει στο καθολικό ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον διευθυντή.

Το ζευγάρι από τη Λουιζιάνα τεκνοθέτησε την πεντάχρονη Zoey (ανιψιά της Εmily) στις 3 Αυγούστου, αφού έχασε και τους δύο γονείς της, σύμφωνα με όσα είπε η Jennifer σε συνέντευξή της στο KPLC.

«Έχασε τον πατέρα της, έχασε τη μητέρα της και τώρα χάνει το σχολείο της που αγαπά πολύ», είπε.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, είχαν τελειώσει τις προετοιμασίες για την πρώτη της μέρα στο σχολείο, όταν ότι η μικρή δεν ταιριάζει με το περιβάλλον.

«Ο πάστορας μας συνάντησε στην αίθουσα συνεδριάσεων και άρχισε να μιλάει για το φύλο και ότι διδάσκουν τα λόγια του Κυρίου, και ότι ο γάμος αφορά την ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας», είπε η Emily Parker.

Σε ανακοίνωσή του, το σχολείο είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεσμεύεται να διδάσκει και να ζει σύμφωνα» με τις διδασκαλίες της Βίβλου και δεσμεύεται να διδάσκει στους μαθητές ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

«Μας παραχωρήθηκε η ελευθερία να λειτουργούμε όπως νομίζουμε», δήλωσε εκπρόσωπος της Βιβλικής Βαπτιστικής Ακαδημίας σε δήλωση. «Ως χριστιανικό ίδρυμα, προστατευόμαστε από ομοσπονδιακούς νόμους που μας δίνουν την ευκαιρία να διδάσκουμε και να ασκούμε τις πεποιθήσεις μας.

«Υπάρχουν στιγμές όπου η δέσμευσή μας να προασπίσουμε τις χριστιανικές μας αξίες δεν θα ευθυγραμμιστεί με τις αξίες των άλλων ανθρώπων», συνέχισαν. «Είμαστε εξίσου αφοσιωμένοι στο να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους όσο και στο να τηρούμε τις αρχές της Βίβλου με τις οποίες οι άνθρωποι μπορεί να μην συμφωνούν ή να μην καταλαβαίνουν».

Παρά την κατάσταση, το ζευγάρι είπε ότι είναι συγκινημένο με υποστήριξη που έλαβε στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών από άλλα χριστιανικά σχολεία της περιοχής.

«Είναι μια ευλογία», είπε η Jennifer. «Έχουμε την ευκαιρία να τη φέρουμε σε ένα σχολείο που είναι λίγο πιο κοντά και είναι μια νέα ευκαιρία για εκείνη να κάνει νέους φίλους».

Πριν από λίγους μήνες, η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Βουλής της Λουιζιάνα ενίσχυσε την αποδοχή της ΛΟΑΤΚΙ+ εκπαίδευσης στα σχολεία, αφού απέρριψε ένα αντίγραφο του νομοσχεδίου της Φλόριντα – το οποίο στοχεύει να απαγορεύσει τη συζήτηση για ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα στα σχολεία.

με πληροφορίες από pinknews