Οικογένεια κατηγορείται ότι έδειρε και άφησε τυφλό τον σύντροφο του παιδιού της

05/08/2022
από
Η Inna Makarenko, ο Yevhen Makarenko και ο Oleh Makarenko κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν έναν γκέι στο διαμέρισμά του στο Pompano Beach στη Φλόριντα, τον Αύγουστο του 2021.

Το θύμα φαίνεται να ήταν ο επί εννέα μήνες σύντροφος του Oleh. Η Inna (μητέρα του Oleh) τον κατηγορούσε ότι είχε «κάνει τον γιο της ομοφυλόφιλο». Η Inna ήθελε ο Oleh να παντρευτεί μια γυναίκα, οπότε η οικογένεια φέρεται να επινόησε ένα σχέδιο για να του επιτεθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Yevhen ξυλοκόπησε το θύμα ενώ ο Oleh και η Inna παρακολουθούσαν από το πλάι.

Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο και αναίσθητο 14 ώρες αργότερα από την αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο συγκρότημα διαμερισμάτων για διαφορετικό λόγο.

Η αστυνομική έκθεση του εισαγγελέα της κομητείας Broward ανέφερε ότι το θύμα είναι πλέον «τυφλό και υπέστη άλλους σοβαρούς τραυματισμούς ως αποτέλεσμα του συμβάντος».

Το θύμα, δεν ανέφερε το περιστατικό μέχρι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, καθώς λέει ότι μπορούσε να θυμηθεί τίποτα για τους πρώτους έξι μήνες.

Οι τρεις συγγενείς συνελήφθησαν τον Μάρτιο και κατηγορήθηκαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και απαγωγή.

Η Inna αφέθηκε ελεύθερη το Σαββατοκύριακο από το κέντρο κράτησης Krome με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

Σε μια συνομιλία με το CBS News μετά την απελευθέρωσή της, η Inna είπε ότι «δεν είχε ακούσει ποτέ» για το θύμα.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτό το άτομο», είπε η Inna. «Δεν τον γνωρίζω. Θέλω τόσο πολύ να δω τον γιο μου να τον αγκαλιάσω και να του κάνω μερικές ερωτήσεις, γιατί δεν καταλαβαίνω».

Υποστήριξε, επίσης, ότι ο γιος της δεν είχε σχέση με το θύμα και ότι έχει έναν αρραβωνιαστικό. Η Inna ισχυρίζεται ότι τη στιγμή του συμβάντος η οικογένειά της γιόρταζε το πάρτι γενεθλίων της κόρης της και έτσι δεν μπορούσε να έχει διαπράξει έγκλημα μίσους.

Η Inna κατηγόρησε τον άνδρα από τη Φλόριντα ότι είπε ψέματα και είπε: «Αυτό το αγόρι είναι ψεύτης, όχι θύμα».

Ο Yevhen και ο Oleh εξακολουθούν να κρατούνται.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!