Εσείς, τι θα κάνατε αν πετυχαίνατε τον ομοφοβικό σας πατέρα στο Grindr;

03/08/2022
από
Διχασμένος δηλώνει ένας νεαρός γκέι άνδρας που ανακάλυψε τον – ομοφοβικό – πατέρα του στο Grindr.

Ο νεαρός άνδρας, o οποίος χρησιμοποιεί τον ψευδώνυμο Τζέικομπ, λέει ότι ο πατέρας του σταμάτησε να του μιλάει όταν έμαθε ότι είναι γκέι. Μάλιστα, μόλις πρόσφατα οι δύο άνδρες άρχισαν να μιλάνε και πάλι.

Γι΄αυτό και ήταν μεγάλη έκπληξη για εκείνον, όταν πέτυχε τον πατέρα του στο Grindr.

Ο Τζέικομπ λέει ότι χάζευε στον Grindr, όταν βρήκε ένα προφίλ με μια φωτογραφία ακέφαλου κορμού και συνειδητοποίησε ότι είχε τραβηχτεί στην ντουλάπα στο σπίτι των γονιών του.

«Έχουν ένα από αυτές τις μεγάλες ντουλάπες που είναι μέσα στον τοίχο», είπε στο αυστραλιανό ραδιόφωνο, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Σκέφτηκα ότι μοιάζει με το σπίτι των γονιών μου».

Έψαξε για να δει αν μπορούσε να βρει στοιχεία για το ποιος ήταν πίσω από το προφίλ, αλλά δεν μπορούσε να εντοπίσει κανένα σημάδι.

Έτσι, ο Τζέικομπ άρχισε να στέλνει μηνύματα, χρησιμοποιώντας ένα απρόσωπο προφίλ.

«Δεν τον φλέρταρα, απλώς συμμετείχα σε μια κανονική συζήτηση, του είπα ότι μου άρεσε η φωτογραφία του και ρώτησα από πού είναι», συνέχισε.

Αφού ζήτησε μια φωτογραφία του προσώπου του, ο Τζέικομπ επιβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα μιλούσε με τον πατέρα του.

Ο Τζέικομπ δήλωσε πως νιώθει διχασμένος. Δεν τον νοιάζει που ο μπαμπάς του είναι queer ή στο Grindr, αλλά δεν του αρέσει που λέει ψέματα στη μητέρα του.

«Πρέπει να μιλήσεις με τους δικούς σου», είπε ένας ακροατής του σταθμού που τηλεφώνησε.

«Στον σύντροφό μου συνέβη κάτι παρόμοιο, ο πατέρας του είχε έξι παιδιά, ήταν διευθυντής κατασκευών και φαινόταν ευτυχισμένος. Ο μπαμπάς σου θα είναι πιο ευτυχισμένος αν μπορεί να είναι πιστός στην πραγματική του ταυτότητα», σχολίασε ένας άλλος.

 




Δες και αυτό!