Αυστραλός παίκτης του ράγκμπι μιλά για τη σεξουαλική (του) ρευστότητα

01/08/2022
από
Ο Αυστραλός παίκτης ράγκμπι Τόμπι Ρούντολφ μίλησε για τη σεξουαλικότητά του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με αφορμή τους επτά παίκτες των Manly Warringah Sea Eagles που αποχώρησαν από αγώνα επειδή δεν ήθελαν να φορέσουν μια φανέλα στα χρώματα του Pride.

Μιλώντας στη Sydney Morning Herald την Παρασκευή (29 Ιουλίου), ο Ρούντολφ είπε ότι προσδιορίζεται ως straight αλλά «η αγάπη είναι αγάπη και μου αρέσει να τη μοιράζομαι με όλους».

Ο παίκτης των Cronulla-Sutherland Sharks παραδέχτηκε ότι είχε φιλήσει πολλούς άντρες στο παρελθόν και ότι ένιωθε αρκετά άνετος με τη σεξουαλικότητα του για να το κάνει.

«Η σεξουαλικότητα είναι πολύ ρευστή», είπε. «Έχω βγει έξω και έχω φιλήσει πολλούς γκέι άντρες, φίλησα πολλές στρέιτ γυναίκες και φίλησα πολλές γκέι γυναίκες…».

Ένα από τα αγαπημένα του μέρη για πάρτι στο Σίδνεϊ μετά από έναν αγώνα είναι «όλα τα γκέι μπαρ» σε όλη την πόλη: «Μου αρέσει να χορεύω χωρίς το πουκάμισό μου και να κατεβαίνω από τη Universal στην Oxford St μέχρι τις 2 το πρωί.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι ανοιχτός και στα δύο φύλα, αλλά ελκύομαι μόνο ένα από αυτά», είπε.

Πριν λίγες μέρες, επτά παίκτες των Manly Warringah Sea Eagles αποφάσισαν να αποχώρησαν από έναν αγώνα επειδή δεν ήθελαν να φορέσουν μια φανέλα στα χρώματα του Pride. Το παιχνίδι έγινε χωρίς αυτούς.

Ο προπονητής της ομάδας επιβεβαίωσε ότι οι επτά παίκτες και η υπόλοιπη ομάδα δεν γνώριζε την κατάσταση πριν από την ανακοίνωσή τους και ζήτησε συγγνώμη για τον «κακό χειρισμό» της κατάστασης από τον σύλλογο. Επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα.

 




Δες και αυτό!