Στο “In From The Side” δύο παίκτες του ράγκμπι ζουν έναν φλογερό έρωτα

28/07/2022
από
To In From The Side του Matt Carter είναι μια British indie ταινία για δύο παίκτες του ράγκμπι που ερωτεύονται. Η ταινία έχει κερδίσει θαυμαστές, μετά την προβολή της σε διάφορα φεστιβάλ queer ταινιών.

Το In From The Side μας μεταφέρει στο Νότιο Λονδίνο και σε μια τοπική ομάδα ράγκμπι. Εκεί συναντάμε τον Mark (Alexander Lincoln), ένα νεότερο μέλος της ομάδας, και τον Warren (Alexander King), έναν έμπειρο παίκτη που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην ομάδα του. Μετά από μια απροσδόκητη συνάντηση, ο Mark και ο Warren βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα έντονο ειδύλλιο. Το πρόβλημα; Και οι δύο είναι δεσμευμένοι.

Ο Mark συνδέεται με έναν -συναισθηματικά μη διαθέσιμο- ηλικιωμένο άνδρα, ενώ ο Warren έχει μια αφοσιωμένη σχέση με έναν από τους συμπαίκτες του. Όμως, ο ένας ερωτεύεται τον άλλο με απρόβλεπτες συνέπειες για την ομάδα τους.

Ως μια γκέι αθλητική ταινία, το In From The Side έχει πολλά να δεις: ιδρωμένους άνδρες, πάθος και σκηνές στα αποδυτήρια. Αλλά προσφέρει, επίσης, μια ματιά σε έναν κόσμο που σπάνια βλέπουμε στην οθόνη.

«Ασχολούμαι με το ράγκμπι χωρίς αποκλεισμούς για οκτώ χρόνια ως παίκτης, ως προπονητής και ως διαιτητής», λέει ο συγγραφέας-σκηνοθέτης της ταινίας Matt Carter. «Το ράγκμπι έχει μια πλούσια και εκτεταμένη κουλτούρα που δεν έχει διερευνηθεί επαρκώς στον κινηματογράφο. Ως εκ τούτου, ένιωσα βαθιά ότι ήθελα να το μεταφέρω σε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσω το προφίλ και τη γνώση του κοινού σχετικά με την ύπαρξη αθλητικών συλλόγων χωρίς αποκλεισμούς».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 14 Σεπτεμβρίου, με τα σχέδια κυκλοφορίας σε άλλες χώρες να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί.




Δες και αυτό!