Περήφανος παππούς ανανεώνει τις οικογενειακές φωτογραφίες για τον τρανς εγγονό του (βίντεο)

28/07/2022
από
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον παππού που θέλει να αλλάξει τις οικογενειακές του φωτογραφίες μετά το coming out του εγγονιού του ως τρανς.

Ο Nicolás Cazorla Fernández μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, εξηγώντας: «Ο παππούς μου ήθελε να αλλάξει την φωτογραφία μου, που ήμουν πριν τη μετάβαση».

Το βίντεο δείχνει τον παππού του να αφαιρεί μια παλιά φωτογραφία από thn αποφοίτησή του και να την αντικαθιστά με μια νεότερη . Τελειώνει με τον Cazorla Fernández να του λέει ότι του αξίζει το βραβείο «παππούς της χρονιάς».

@

♬ –

«Είναι ο μόνος που δεν τα έχει μπερδέψει ποτέ», έγραψε στη λεζάντα.

Το Newsweek ανέφερε ότι ο TikToker από τη Νότια Καρολίνα μοιράστηκε το βίντεο μετά από μια επίσκεψη στην οικογένειά του στην Ισπανία. Εξήγησε ότι ο παππούς του του ζήτησε μια νέα φωτογραφία.

«Το ανέβασα επειδή πολλοί τρανς νέοι φοβούνται για το τι θα σκεφτούν ή θα κάνουν τα μέλη της οικογένειάς τους όταν κάνουν coming out», είπε o Cazorla Fernández στο ρεπορτάζ.

«Σίγουρα ανησυχούσα και για αυτό. Δημοσίευσα το βίντεο για να δείξω ότι δεν είναι ζήτημα γενεών – ότι το να είσαι μεγάλος δεν είναι δικαιολογία για να μην υποστηρίξεις την οικογένεια που υποτίθεται ότι αγαπάς».

Ο Cazorla Fernández είπε ότι ο παππούς του «δεν πτοήθηκε ποτέ» όταν έκανε coming out.

«Είναι λογικό οι άνθρωποι να μπλέκουν τις αντωνυμίες σου, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν πτοήθηκε ούτε μια φορά», είπε.

«Ως ηλικιωμένος δίνει το παράδειγμα στον υπόλοιπο κόσμο. Σημαίνει πολλά για μένα.”

Ο Cazorla Fernández πρόσθεσε ότι όταν ο παππούς του άλλαξε τις φωτογραφίες, «χαμογέλασε σαν χαζός».

 




Δες και αυτό!