Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες για κακοποίηση

22/07/2022
από
Οι ισχυρισμοί προέκυψαν την 1η Ιουλίου, όταν ένας δικαστής διέταξε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάρτιν βάσει του νόμου 54, γνωστού και ως νόμου για την πρόληψη και την παρέμβαση στην ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Η δικαστική υπόθεση κατά του Ρίκι Μάρτιν απορρίφθηκε, όπως γράφει το «People». Ο ανιψιός του Μάρτιν, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση ζήτησε την απόρριψη της υπόθεσης στο δικαστήριο και το αίτημά του έγινε δεκτό, δήλωσαν οι δικηγόροι του.

«Όπως ακριβώς περιμέναμε, η προσωρινή εντολή προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει την υπόθεση ήταν δική του και μόνο, χωρίς καμία εξωτερική επιρροή ή πίεση και ο κατήγορος επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση», αναφέρεται στη δήλωση. «Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο που ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης».

https://www.instagram.com/p/CgRx1HwL36j/

Στη δήλωση, μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι «αυτό δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από ένα προβληματικό άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς, χωρίς απολύτως τίποτα να τους τεκμηριώνει. Είμαστε ευτυχείς που ο πελάτης μας είδε τη δικαιοσύνη να απονέμεται και μπορεί τώρα να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Οι ισχυρισμοί προέκυψαν την 1η Ιουλίου, όταν ένας δικαστής διέταξε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάρτιν βάσει του νόμου 54, γνωστού και ως νόμου για την πρόληψη και την παρέμβαση στην ενδοοικογενειακή κακοποίηση, τον οποίο ο ίδιος αρνήθηκε.

«Οι ισχυρισμοί εναντίον του τραγουδιστή, που οδήγησαν σε εντολή προστασίας, είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένοι», δήλωσαν τότε οι δικηγόροι του. «Είμαστε σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα πραγματικά γεγονότα σε αυτό το θέμα, ο πελάτης μας θα δικαιωθεί πλήρως».

Ο Μάρτιν, ο οποίος κυκλοφόρησε ένα EP έξι τραγουδιών, με τον τίτλο «Play», αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια ανάρτηση στο Twitter στις 4 Ιουλίου, γράφοντας: «Η εντολή προστασίας που εκδόθηκε εναντίον μου βασίζεται σε εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, οπότε θα απαντήσω μέσω της δικαστικής διαδικασίας με τα γεγονότα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν. Επειδή πρόκειται για ένα εν εξελίξει νομικό ζήτημα, δεν μπορώ να κάνω λεπτομερείς δηλώσεις αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τα αμέτρητα μηνύματα αλληλεγγύης και τα λαμβάνω με όλη μου την καρδιά».




Δες και αυτό!