Ομοφοβική καλόγρια προσπαθεί να χωρίσει δύο γυναίκες που φιλιούνται (βίντεο)

20/07/2022
από
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με μια καλόγρια στη Νάπολη που προσπάθησε να χωρίσει δύο γυναίκες που φιλιόντουσαν στον δρόμο. 

Στην πραγματικότητα οι γυναίκες ήταν μοντέλα και το φιλί δόθηκε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης. Η καλόγρια, ωστόσο, έσπευσε να τις χωρίσει.

«Μα τι κάνετε εκεί;» είπε στα μοντέλα Σερένα ντε Φεράι από την Ιταλία και Κίσαν Γουίλσον από την Βρετανία με τις κοπέλες να ξεσπούν στα γέλια βλέποντας την έντονη αντίδρασης της καλόγριας.

«Κυρία, εργαζόμαστε», ακούγεται να λέει ένα μέλος του συνεργείου με την καλόγρια να φωνάζει ότι αυτό είναι «έργο του διαβόλου».

«Χριστός και Παναγιά», συνέχισε η καλόγρια κάνοντας τον σταυρό της με τα μοντέλα να συνεχίσουν να γελούν με τον έντονο τρόπο που αντέδρασε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι δύο γυναίκες, που πρωταγωνιστούν στην ιταλική σαπουνόπερα «Mare Fuori» συμμετείχαν στα γυρίσματα φωτογράφισης για το περιοδικό «Not Yet» σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η καλόγρια δεν επέπληξε μόνο τα δύο μοντέλα αλλά και το συνεργείο της κάμερας, όπως υποστηρίζει η make up artist, Ρομπέρτα Μαστάλια, η οποία ήταν παρούσα στο επεισοδιακό γύρισμα: «Ήμασταν σε μία συνοικία στη Νάπολη, σε ένα μικρό δρόμο με τα δύο μοντέλα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια καλόγρια. Μας ρώτησε αν είχαμε πάει στη λειτουργία εκείνη την ημέρα και όταν είπαμε ‘όχι’. Μετά άρχισε να κατηγορεί τους νέους για τον κορονοϊό. Στη συνέχεια είδε τα δύο μοντέλα να ποζάρουν έτοιμα να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα κι έτρεξε να τις χωρίσει. Μείναμε όλοι άναυδοι με την αντίδρασή της και το πήραμε ως αστείο. Έπειτα έπρεπε να ζητήσουμε από την καλόγρια να φύγει, καθώς της εξηγήσαμε ότι είχαμε δουλειά».

Η Σερένα ανέβασε το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα της στο Instagram με το εξής σχόλιο: «Ο Θεός δεν αγαπά τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!