«Είσαι πολύ όμορφη για να είσαι λεσβία»

15/07/2022
από
H υποψήφια της Αυστραλίας για τα Miss Universe 2020 αποκάλυψε ότι μία άγνωστη. διέκοψε το ραντεβού της και της είπε ότι ήταν «πολύ όμορφη για να είναι λεσβία».
 Η Maria Thattil, η οποία έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλη στο I’m a Celebrity… Get Me Out of Here Australia τον Ιανουάριο μίλησε για το περιστατικό σε μια στήλη της για το 9Honey.

Η ίδια είχε βγει ραντεβού με τη σύντροφό της, όταν τους πλησίασε μια μεθυσμένη γυναίκα. Η Thattil είπε ότι της έκανε κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη ήταν, επισημαίνοντάς της ωστόσο ότι είναι «πολύ όμορφη για να είναι λεσβία».

Το πράγμα άρχισε να γίνεται χειρότερο όταν η άγνωστη γυναίκα άρχισε να εξηγεί πως σε ένα λεσβιακό ζευγάρι συνήθως η μία γυναίκα είναι «όμορφη και θηλυκή» και η άλλη «άσχημη και αρρενωπή».

Στη συνέχεια, η γυναίκα έδειξε τη σύντροφο της Thattil – η οποία φορούσε ένα σκουφάκι και φαρδύ μπλουζάκι– και είπε: «Ώστε εσύ να είσαι ο άνδρας εδώ; Πρέπει να τη φροντίσεις».

Στη στήλη της, η Thattil αναφέρθηκε στα στερεότυπα που έχουν οι άνθρωποι γύρω από το τι σημαίνει να είσαι μια γυναίκα που αγαπά τις γυναίκες.

Μιλώντας στην Daily Telegraph, η ίδια έχει δηλώσει: «Είναι κάτι που ένιωθα εδώ και πολύ καιρό».

«Μεγάλωσα νιώθοντας έλξη για κορίτσια στο σχολείο και απλώς το ακύρωσα εντελώς λόγω της θρησκείας και επίσης επειδή υπήρχαν πολλά ομοφοβικά σχόλια στο σχολείο μου γύρω από εμένα, γύρω από οτιδήποτε άλλο εκτός από την ετεροκανονικότητα.

Δεν υπάρχει μεγάλη προβολή των αμφιφυλόφιλων στη λαϊκή κουλτούρα και επομένως δεν καταλαβαίνετε τι είναι».

Σε μια άλλη συνομιλία με το περιοδικό Who, το μοντέλο θυμήθηκε μια αγχωτική στιγμή όταν ένας φίλος της παρατήρησε ότι είχε ορίσει τις προτιμήσεις στο προφίλ γνωριμιών ως ανοιχτές για ραντεβού με άνδρες και γυναίκες.

Η ίδια εξήγησε: «Χρησιμοποιώ τις εφαρμογές γνωριμιών και όταν έβαλα τις προτιμήσεις μου για άνδρες και γυναίκες, έλαβα ένα μήνυμα από έναν φίλο που έλεγε: “Κάποιος μόλις μου έστειλε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τον λογαριασμό σου και πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που προσποιείται ότι να είσαι εσύ”. Τότε τρόμαξα και το άλλαξα στο ότι ενδιαφέρομαι μόνο για άντρες».

 




Δες και αυτό!