Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι κάνω γκέι πορνό!

06/07/2022
από
Μια διαφορετική coming out ιστορία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Drew Valentino, γνωστός για τη συμμετοχή του σε ταινίες γκέι πορνό. 

Ο ίδιος μίλησε για τη στιγμή που ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι είναι πορνοστάρ.

«Νωρίτερα φέτος αποφάσισα να κάνω coming out στην οικογένειά μου… ξανά. Aυτή τη φορά για το ότι είμαι στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες», έγραψε στο Instagram. «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακούφιση που διαπιστώνω ότι ολόκληρη η οικογένειά μου με υποστηρίζει και μάλιστα ενθουσιάζεται για μένα. Πέταξα στο σπίτι για τη γιορτή του πατέρα και ο μπαμπάς μου φορούσε αυτή την μπλούζα».

Η φωτογραφία δείχνει τον πατέρα του να φορά ένα μπλουζάκι που γράφει «περήφανος γονέας ενός πορνοστάρ».

https://www.instagram.com/p/CfCFq2jONVK/

Σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα The Sword, ο Valentino είπε ότι η επιθυμία του να εργαστεί στη βιομηχανία ήταν «μια ενδιαφέρουσα επιλογή γιατί έχω μια τεράστια οικογένεια που είναι πολύ δεμένη. Έτσι, καθώς η καριέρα μου ξεκίνησε, άρχισα να νιώθω όλο και πιο ένοχος όταν σκεφτόμουν την οικογένειά μου. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ένιωθα έτσι, όχι επειδή αυτό που κάνω είναι λάθος, αλλά επειδή το κρατούσα μυστικό. Το ψέμα ήταν το μόνο μέρος που ήταν λάθος».

https://www.instagram.com/p/CeEXk2vr91Y/

Είπε ότι ένιωθε «τρομοκρατημένος» πριν κάνει coming out ως γκέι στα 24 του με τον μπαμπά του. Ο μπαμπάς του ήταν πάντα «φανατικός με το μπέιζμπολ», έγραψε ο Valentino στο Twitter του. Αλλά ο πατέρας του δεν άφησε την τοξική αρρενωπότητα να εμποδίσει τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CdN6UJBJ3mT/

«Δεν με νοιάζει ποιον αγαπάς. Είσαι ο γιος μου και αυτό θα είναι πάντα πρώτο», ήταν η απάντηση που έδωσε όταν έμαθε για τη σεξουαλικότητά του γιου του.




Δες και αυτό!