Το ομοφοβικό αφήγημα του Αλέξη Κούγια φαίνεται να ακολουθεί και ο αδερφός του – κατηγορούμενου για κατά συρροή βιασμούς – Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης.

Ο ίδιος μίλησε χθες σε εκπομπή του Mega αναπαράγοντας τις κακοποιητικές δηλώσεις του δικηγόρου του αδερφού του, σχετικά με τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

 «Κοιτάξτε, μπορεί επειδή τώρα έχουν γίνει πολύ προσεκτικοί και υποτίθεται πρέπει να είμαστε politically correct σε αυτά που λέμε, ο κ. Κούγιας εξήγησε τι εννοεί, ε, εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα. […] Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες.

Απλώς ενοχλούν ίσως όταν ακούγονται σε μια κοινωνία που έχει βάλει ένα προσωπείο καλόγριας. Και όσον αφορά στο θέμα του θεάτρου που με ρωτήσετε, αυτά είναι παθογένειες, τα έχω γράψει κιόλας. Είναι αυτοάνοσα νοσήματα, δηλαδή τα γεννά ο ίδιος ο χώρος. Να μην παίζουμε τις καλόγριες, άμα είναι να γίνουμε όλοι, να γίνουμε όλοι όντως. Όλοι είμαστε αμαρτωλοί, όλοι έχουμε αμαρτίες, δηλαδή ποιος δεν έχει;».

Ευτυχώς, πάντως που ο εισαγγελέας στη δίκη Λιγνάδη φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα λάτρης της “επαγγελματικής ομοφοβίας” που η υπεράσπιση του Λιγνάδη έχει αναδείξει σε βασικό της επιχείρημα.

Για το τέλος, μια δήλωση από τη συνέντευξη της Νίκης Παπαγιάννη, αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού το 2008, στον 2020mag.gr και τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη.

«Ο Γιάννης Λιγνάδης σχετιζόταν με μαθήτριες του Αρσακείου. Γνωρίζω και προσωπικά κορίτσια τα οποία συνευρέθηκαν μαζί του…»

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!