Ο πρώην Αυστραλός πορνοστάρ, Woody Fox, συζήτησε τις προσωπικές λεπτομέρειες των γυρισμάτων του γκέι πορνό στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ABC, You Can’t Ask That.

Στη σειρά επτά επεισοδίων, που ονομάζεται Porn Stars και προβάλλεται στο ABC, διάσημοι πορνοστάρ μιλούν για τις εμπειρίες στη βιομηχανία του πορνό.

«Το πρώτο μου γύρισμα ήταν τρομακτικό», είπε ο Fox. «Ευτυχώς για μένα το πρώτο δεν είχε σενάριο. Απλώς μου έδειξαν κάποιες στάσεις. Είχαμε περίπου 10 – 20 λεπτά για να γνωριστούμε με τον παρτενέρ μου. Ανταλλάξαμε κάποιες ερωτήσεις τύπου “Από που είσαι;”, “έχεις θέμα να σου δαγκώσω το αυτί”, “είσαι εντάξει να μπω μέσα σου;”, κλπ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woody Fox (@woodyfox_official)

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Fox μίλησε και για τη συνεργασία με άτομα που δε συμπαθούσε.

«Είχα μια ρομαντική σκηνή, στην οποία έπρεπε να κοιτάξω στα μάτια αυτού του ατόμου και να πω, “ω, είσαι όμορφος” και “σ ‘αγαπώ”. Στην πραγματικότητα όμως μισούσα αυτόν τον άντρα».

«Κάναμε τη σκηνή και οι θαυμαστές τη λάτρεψαν, έτσι μας προσκάλεσαν να κάνουμε άλλες τρεις ρομαντικές σκηνές μεταξύ μας».

«Κάθε φορά που μπαίναμε στο δωμάτιο κοιταζόμασταν με μίσος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woody Fox (@woodyfox_official)

Ο Fox έδωσε και τις συμβουλές του στα άτομα που θέλουν να μπουν στην γκέι πορνοβιομηχανία.

«Αυτό που μου αρέσει να λέω σε οποιονδήποτε μπαίνει στη βιομηχανία, είναι πως το άτομο που δεν θέλετε να μάθει, θα το ανακαλύψει σίγουρα».

«Ήξερα ότι αν κάνω πορνό θα το μάθουν οι γονείς μου. Θα το μάθουν μέχρι και οι παππούδες μου».

«Έχω και έναν γκέι αδερφό. Είδε τυχαία κάποιες σκηνές με εμένα…»