Τον Ιούλιο το 5ο αυτοοργανωμένο Pride στην Κρήτη

0
315
Το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Ιουλίου, επιδιώκει την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν/πλήττουν την κουίρ κοινότητα.

Στην ανακοίνωση διεξαγωγής του φεστιβάλ υπερηφάνειας στο Ηράκλειο, προχώρησε η Πρωτοβουλία Ηρακλείου για ένα αυτοοργανωμένο Pride.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η πορεία ορατότητας και διεκδικήσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου, ώρα προσυγκέντρωσης 12:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

“Στο φεστιβάλ μας, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Ιουλίου, επιδιώκουμε την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν/πλήττουν την κουίρ κοινότητα, με έμφαση στο βίωμα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων που ζουν στην επαρχία. Φιλοδοξούμε στην δημιουργία ενός ασφαλούς και συμπεριληπτικού χώρου (safe space) όπου θα μπορέσουμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε βιώματα, απόψεις, γνώσεις και ιδέες, αλλά και να γιορτάσουμε ανοιχτά και ελεύθερα την ύπαρξη μας σε μια κοινωνία που καθημερινά προσπαθεί να μας τοποθετήσει στο περιθώριο και στην αφάνεια. Με γνώμονα τον πολιτικό διάλογο, επιλέγουμε την συνεύρεση με κάθε άτομο που παλεύει με τον δικό του τρόπο ενάντια στις έμφυλες και άλλες καταπιέσεις που βιώνει, με στόχο ένα ελεύθερο, συμπεριληπτικό και διαθετικό φεστιβάλ. Η πορεία ορατότητας και διεκδικήσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου, ώρα προσυγκέντρωσης 12:00 στην Πλατεία Ελευθερίας. Μείνετε συντονισμέν@ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.