Δεν άντεξε τα ομοφοβικά σχόλια και έκανε cοming οut στον γάμο της αδερφής του

23/06/2022
από
Cayman Islands
Ένας χρήστης του Reddit έκανε cοming οut στην ομοφοβική οικογένειά του στον γάμο της αδερφής του.

Ο 29χρονος άνδρας έγραψε πως αποφάσισε να μιλήσει στον γάμο της αδερφής του, μετά από μια σειρά ομοφοβικών σχολίων που τον ταλαιπώρησαν σε όλη την εκδήλωση από διάφορα μέλη της οικογένειας.

Ανέφερε ότι έχει τρεις αδερφές (Michelle, Julia & Annie) και ότι ήταν ο γάμος της μεγαλύτερης αδελφής του Michelle.

Έγραψε, επίσης, πως δεν είχε μιλήσει στην οικογένειά του, αλλά ένιωθε ότι ήξεραν ότι μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος. Όπως στις περισσότερες γαμήλιες εκδηλώσεις, η οικογένειά του άρχισε να τον ρωτάει για τις σχέσεις του και για το πότε θα παντρευόταν.

Ο πατέρας του συγκεκριμένα του είπε: «Επιτέλους έχω τον πρώτο μου γαμπρό και ελπίζω ότι σύντομα θα έχω άλλους δύο», πρόσθεσε, «Ίσως κάποια μέρα αποκτήσω ακόμη και μια νύφη, αν αυτή η “αδερφή”, σηκωθεί και βρει μια κοπέλα».

Αυτό το σχόλιο πλήγωσε τον 29χρονο. Η αδερφή του Julia τον ρώτησε αν ήταν καλά, αλλά προσπάθησε να μη δείξει την ενόχληση του.

Καθώς ο γάμος συνεχιζόταν, ο πατέρας του άρχισε να τον ενοχλεί ξανά και τον ρώτησε αν έχει κοπέλα και πότε θα του έκανε εγγόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάκρισης από τον πατέρα του, η αδερφή του Michelle φώναξε και είπε: «Λοιπόν, μπορώ να σε γνωρίσω με μια παράνυμφο, αν θέλεις».

Η μαμά του πρόσθεσε στη συζήτηση: «Ίσως πρέπει να βάλεις αυτό το κορίτσι να έρθει εδώ, πρέπει να είναι με μια ΓΥΝΑΙΚΑ στην ηλικία του».

Αυτό το τελευταίο σχόλιο από τη μητέρα του ήταν αρκετά για να ξεσπάσει και να κάνει cοming οut στην οικογένειά του.

Ο 29χρονος έγραψε: «Ξέσπασα και είπα: “Στην πραγματικότητα, μαμά, είμαι γκέι”. Όλο το τραπέζι σώπασε, κάποιοι άλλοι το άκουσαν και η Michelle άρχισε να κλαίει λέγοντας ότι της κατέστρεψα τον γάμο με την απαίσια ομολογία μου.

Οι περισσότεροι από την οικογένειά μου λένε ότι δεν έπρεπε να μιλήσω. Η Julia είναι στο πλευρό μου και είπε ότι είναι μια χαρά και ότι αν η οικογένειά μας δεν ήθελε να το ακούσει, είναι προβλημά τους».




Δες και αυτό!