Strange World: Ένας γκέι εφηβικός έρωτας στη νέα ταινία της Disney

22/06/2022
από
Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, “Strange World”, πρόκειται να παρουσιάσει το «πρώτο γκέι εφηβικό ειδύλλιο σε ταινία μεγάλου μήκους», σύμφωνα με έναν άτομο της παραγωγής.

Η ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union και Jaboukie Young-White, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Και, όπως αναφέρει το Variety, περιέχει μια ρομαντική πλοκή μεταξύ δύο εφήβων αγοριών.

Ο Matthieu Saghezchi, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, επιβεβαίωσε το ειδύλλιο στο Twitter, γράφοντας: «Μόλις έριξα μια την ματιά στο Strange World της Disney… παρουσιάζει το πρώτο ανοιχτά γκέι ειδύλλιο εφήβων σε μια ταινία της Disney!!!»

«Η σκηνή περιγράφει τον γιο [Ethan, τον οποίο υποδύεται ο Young-White] να είναι πολύ ντροπαλός μπροστά στο αγόρι του, και ο μπαμπάς του έρχεται και λέει: “πολύ χαίρομαι που σε γνώρισα! Ο γιος μου μιλάει για σένα όλη την ώρα” και φέρνει σε αμηχανία τον γιο του. Πολύ χαριτωμένο.»

Η ταινία, που ανακοινώθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων του Annecy στη Γαλλία, ακολουθεί μια οικογένεια που ταξιδεύουν σε νέους κόσμους.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!