Δολοφόνησαν έναν γκέι στη Νότια Αφρική επειδή πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα

Ο Emanuel Mouers, ένας 24χρονος ομοφυλόφιλος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο, επειδή μπήκε σε ανδρική τουαλέτα σε εστιατόριο στο Κέιπ Τάουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Daily Voice, μάρτυρες λένε ότι ο Emanuel Mouers, 24 ετών, βρισκόταν στην ταβέρνα Zone 14 στο Wallacedene στις 4 Ιουνίου, όταν ο δολοφόνος του τον ρώτησε γιατί χρησιμοποιούσε την τουαλέτα.

«Είπαν ότι είχε αποφασίσει να γίνει γυναίκα και γι’ αυτό δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει τη δική τους. Ο Emanuel επέμεινε να μπει στην τουαλέτα και ο δράστης τον γρονθοκόπησε», εξηγεί ένας μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Μπορεί να έμοιαζε με γυναίκα, αλλά μπορούσε να παλέψει, οπότε χτύπησε τον δράστη».

Ο μάρτυρας προσθέτει ότι ο δράστης έφυγε τρέχοντας, αλλά επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, οπλισμένος με μαχαίρι και μαχαίρωσε τον Emanuel.

«Τον μαχαίρωσε στο στήθος», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς ο Emanuel πέθανε στο νοσοκομείο. Είναι αρκετά σοκαριστικό για εμάς το να μαχαιρώνεσαι επειδή χρησιμοποίησες μια τουαλέτα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφέρει ότι δεν έχει συλληφθεί κανείς ακόμη. «Οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό είναι ακόμη υπό διερεύνηση, αλλά οι προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι ένα προηγούμενο ομοφοβικό σχόλιο μπορεί να είναι το κίνητρο για την επίθεση. Το θύμα είναι ένας 24χρονος κάτοικος του Wallacedene».

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!