Γκέι αστυνομικός που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του ο Harry Styles σε ταινία του Amazon Prime

Γκέι αστυνομικός Harry Styles
Βγήκε το 1ο Teaser Trailer για την ταινία του Harry Styles “My Policeman”, όπου υποδύεται έναν αστυνομικό ο οποίος ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του, αφού ερωτεύεται έναν άλλον άντρα.

Στην ταινία My Policeman του Amazon Prime Video ο Harry Styles υποδύεται τον Tom Burgess. Ο Tom είναι αστυνομικός, παντρεμένος με γυναίκα (την υποδύεται η Emma Corrin) και γνωρίζει τον Patrick Hazlewood (τον υποδύεται ο David Dawson), τον οποίο φαίνεται να ερωτεύεται.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Bethan Roberts του 2012. Το teaser τρέιλερ περιλαμβάνει μια σκηνή όπου ο Tom κοιτάζει έναν πίνακα μαζί με τον Patrick σε μια γκαλερί τέχνης. Ο Πάτρικ ρωτάει: «Πώς σε κάνει να νιώθεις;».

Ο Τομ απαντά: «Μπορείς να αισθανθείς τα κύματα. Ξέρεις πόσο δυνατά είναι, σαν να κολυμπάς σε άγριο κύμα. Αισθάνεσαι ότι μπορούν να σε συνθλίψουν ή να σε βυθίσουν. Απλά πρέπει να τα αφήσεις να σε κυριεύσουν».

Αυτό το πολύ ατμοσφαιρικό teaser θέτει ξεκάθαρα τη ρομαντική και σεξουαλική ένταση που θα υπάρχει μεταξύ του Tom και του Patrick, καθώς και τις ανησυχίες της Marion για τους δύο άνδρες που έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Η πρώτη επίσημη αφίσα για την ταινία My Policeman κυκλοφόρησε επίσης και δείχνει τον Styles με στολή αστυνομικού, να κοιτάζει προς τα κάτω και να περπατάει στην παραλία.

Το My Policeman κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου στο Amazon Prime Video.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!