Θύμα βίαιης ομοφοβικής επίθεσης ο Ιάσονας Μανδηλάς στο μετρό Περιστερίου

0
995
Ομοφοβική επίθεση από τέσσερα νεαρά άτομα δέχθηκε πριν από λίγο ο Ιάσονας Μανδηλάς στο σταθμό του μετρό στο Περιστέρι.

Οι τέσσερις άγνωστοι τον πλησίασαν και άρχισαν τα κακοποιητικά σχόλια, όταν πρόσεξαν ότι ο γνωστός καλλιτέχνης είχε βαμμένα τα νύχια του μαύρα. Στη συνέχεια και αφού τον ρώτησαν αν είναι γκέι, ένας απ΄αυτούς του έδωσε μπουνιά.

Ο Ιάσονας μίλησε για το περιστατικό μέσα από ένα story στο Ιnstagram.

“Απλώς θέλω να σας ενημερώσω ότι 4 άτομα στο σταθμό του Περιστερίου μου επιτέθηκαν και το ένα μου έχωσε μπουνιά, επειδή έχω   βαμμένα μαύρα τα νύχια μου και όταν με ρώτησαν αν είμαι γκέι τους είπα ναι. Ναι προσέχετε πολύ”

Όπως μας ενημέρωσε είναι καλά, αν και σοκαρισμένος, ενώ έχει ήδη καλέσει την αστυνομία.

Ο Ιάσονας πριν λίγους μήνες είχε βρει το θάρρος και είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!