Arón Piper και Manu Ríos (Ander και Patrick στο “Elite”) ξανά μαζί σε σειρά του Netflix

Arón Piper και Manu Ríos

O Arón Piper (Ander) και ο Manu Ríos (Patrick) θα πρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί στο Netflix, όχι στο “Élite”, αλλά στο “El silencio”, τη νέα σειρά-θρίλερ του Aitor Gabilondo, δημιουργού του “Patria”.

Το Netflix είχε με το “Élite” το δεύτερο πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό φαινόμενο made in Spain μετά το “La casa de papel”. Μεγάλο ατού της σειράς είναι οι ηθοποιοί. Και ήδη έχουν ξεχωρίσει ως τα νέα αστέρια ισπανικής προέλευσης. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Arón Piper και ο Manu Ríos, οι οποίοι έχουν έρθει πολύ… κοντά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες στο “Élite”.

Arón Piper και Manu Ríos EliteΤο “El Silencio” πάντως δεν είναι μία εφηβική σαπουνόπερα με δόσεις αστυνομικού θρίλερ, όπως το “Elite”. Θα είναι η πρώτη σειρά του Netflix, που υπογράφει ο Aitor Gabilondo μετά την επιτυχία της σειράς “Patria” στο HBO, η οποία κέρδισε το βραβείο Ondas για την καλύτερη δραματική σειρά, ενώ έχει αποσπάσει και διάφορα άλλα βραβεία. Ο Gabilondo έχει δουλέψει και πίσω από άλλες ισπανικές επιτυχίες.

Στο “El Silencio”, ο Piper θα υποδυθεί τον Sergio Ciscar, ο οποίος αποφυλακίζεται μετά από εξαετή κάθειρξη για τη δολοφονία των γονιών του. Μπήκε όταν ήταν ανήλικος και γύρω του υπάρχουν μόνο αμφιβολίες, επειδή δεν συνεργάστηκε με τη δικαιοσύνη, ούτε τα κίνητρα του εγκλήματος είναι γνωστά, ούτε οι ειδικοί μπορούν να προβλέψουν αν θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του ή αν είναι το τέρας που υπονοεί η καταδίκη του. Δεν γνωρίζει όμως ότι υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα με επικεφαλής έναν νεαρό ψυχίατρο έτοιμη να τον παρακολουθεί μέρα και νύχτα για να ανακαλύψει τις προθέσεις του.

Ο Gabilondo εξηγεί: «Το “El silencio” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ για τα τέρατα που γεννούν οι σιωπές και τα ανείπωτα λόγια. Η διερεύνηση της προσωπικότητας ενός ανεξήγητα βίαιου νεαρού, η ριψοκίνδυνη προσέγγιση ενός ψυχολόγου στο μυαλό ενός νεαρού που έχει κουραστεί να τον παρατηρούν απ’ έξω».

Εκτός από τον Manu Ríos, ο οποίος είχε επίσης έναν περίπλοκο ρόλο πρόσφατα στο “La edad de la ira”, όπου φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, το καστ του “El silencio” συμπληρώνουν οι Aitor Luna (Valeria), Almudena Amor (El buen patrón), Ramiro Blas (El internado: Las cumbres), Aria Bedmar (Los herederos de la tierra) και Mikel Losada (Ane).

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!