Ο ΕΟΤ «πηγαίνει» στο pride του Τελ Αβίβ για να προσελκύσει ΛΟΑΤΚΙ+ τουρίστες

31/05/2022
από
Στις pride εκδηλώσεις του Τελ Αβίβ θα προβάλλει τη χώρα μας ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), με στόχο να προσελκύσει περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ+ τουρίστες. 

Ο κυβερνητικός οργανισμός πρόκειται να διαθέσει περί τα 28.500 ευρώ ως χορηγία της Υπηρεσίας του στο Ισραήλ για τις εκδηλώσεις στο PRIDE 2022 που αφορούν στο πάρτι WIGSTOCK στις 8 Ιουνίου, στο πάρτι WOMEN’S RAVE στις 9 Ιουνίου και στο πάρτι LGBTQ Beach, που διοργανώνονται από τον Δήμο του Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το tornonews.gr, το logo της Ελλάδας θα εμφανίζεται σε όλη την επικοινωνία του Δήμου Τελ Αβίβ, σε ενημερώσεις και προβολή digital (220.000 followers στη διεθνή σελίδα του Δήμου στο Facebook και 190.000 στην αντίστοιχη στο Instagram) στις αφίσες στην πόλη καθώς και στο επίσημο πρόγραμμα του PRIDE του Δήμου του Τελ Αβίβ. Επίσης, το logo του ΕΟΤ θα χρησιμοποιηθεί στο branding των εκδηλώσεων (σήμανση χώρων) καθώς και στο stage, στο βραχιολάκι των παρισταμένων (για όπου η χρήση του προβλεφθεί).

Παράλληλα θα υπάρχουν οπτικό υλικό με το λογότυπο του ΕΟΤ στη σκηνή των 2 πάρτι και μήνυμα του ΕΟΤ που θα ανακοινώνουν οι dj στα Εβραϊκά και στα Αγγλικά στο πάρτι 3. Τέλος, θα γίνεται ειδική αναφορά στον ΕΟΤ στην Ελλάδα στην προβολή των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, πριν και μετά.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η εν λόγω διοργάνωση αφορά σε στοχευμένο ισραηλινό κοινό των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο, δεδομένης της δημοτικότητας του εν λόγω PRIDE ανά τον κόσμο και ως εκ τούτου κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική.




Δες και αυτό!