ΕΡΤ: Μεγάλη συναυλία τρεις μήνες μετά το “λουκέτο”

10/09/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Μεγάλη συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από το “λουκέτο” στην ΕΡΤ διοργανώνεται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή. Η συναυλία ξεκινά στις 19:30 και σε αυτήν έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 καλλιτέχνες.

“Κλείνουν τρεις μήνες από το απόγευμα της 11 Ιουνίου, που η κυβέρνηση, παράνομα και αντισυνταγματικά, έκλεισε την ΕΡΤ”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα των εργαζομένων που παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την εργασία τους και τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση :

«11 Ιουνίου 2013: Η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ. Τρεις μήνες μετά η Ελλάδα παραμένει χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατά παράβαση και της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και παρά το τηλεοπτικό μόρφωμα, ειδικά χωρίς ραδιόφωνο, που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο άμεσος τρόπος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή. Όμως η ελληνική ραδιοφωνία και οι εργαζόμενοι της συνεχίζουν να παράγουν πλήρες πρόγραμμα με πάθος, επαγγελματισμό και αυτοθυσία. Δεν άφησαν ούτε λεπτό τους ακροατές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς την δική τους φωνή. Χωρίς τον πολιτισμό….”

Αναλυτικά, στη σκηνή του Ραδιομεγάρου θα βρεθούν οι:

Καλλιόπη Βέττα, Γεωργία Γραμματικού, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώργος Δημητριάδης, Στάθης Δρογώσης, Encardia, Ευσταθία, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Ζούδιαρης, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Θέμης Καραμουρατίδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Λειβαδάς, Βασίλης Λέκκας, Locomondo, Αφροδίτη Μάνου, Κωστής Μαραβέγιας, Magic de Spell, Νότης Μαυρουδής, Γιάννης Μηλιώκας, Θάνος Μικρούτσικος, Αντώνης Μιτζέλος, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Περου, Απόστολος Ρίζος, Ρους, Σταύρος Σιόλας, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη, Διονύσης Τσακνής, Μαρία Τσαρουχά, Υπόγεια Ρεύματα, Μανώλης Φάμελλος, Γιάννης Χαρούλης.

Πηγή: enet.gr




Δες και αυτό!