To Netflix έδωσε το ΟΚ για άλλες δύο σεζόν του Heartstopper

H δημιουργός και συγγραφέας του Heartstopper, Alice Oseman, έχει μια ανακοίνωση: «Ήμασταν πανευτυχείς με την παγκόσμια αντίδραση στο Heartstopper και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την ιστορία με άλλες δύο σεζόν. Μείνετε μαζί μας!»

Οπότε ετοιμαστείτε για δύο ακόμη σεζόν με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι εφήβων Nick (Kit Connor) και Charlie (Joe Locke) και όλους τους φίλους τους. Μετά την πρεμιέρα της τον περασμένο μήνα, η σειρά εξακολουθεί να κατακτά τις καρδιές όλων, από την Kerry Washington μέχρι την κριτή του Drag Race, Michelle Visage. Βασισμένη στα ομώνυμα graphic novels της Oseman, η σειρά είναι μια γιορτή της queer αγάπης, της φιλίας και της χαράς. «Ελπίζω ότι απλά κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να φωτίζει τη μέρα τους – και εύχομαι επίσης να εμπνέει, ιδιαίτερα τους νέους queer ανθρώπους να πιστέψουν ότι μπορούν να βρουν την ευτυχία, τον έρωτα και τη φιλία», λέει η Oseman.

Η συγγραφέας ανακοινώνει με τον δικό της τρόπο τη συνέχεια της σειράς.

«Βάλαμε τόση αγάπη στη δημιουργία του Heartstopper, οπότε η επανασύνδεση της ομάδας για άλλες δύο σεζόν είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», προσθέτει ο εκτελεστικός παραγωγός Patrick Walters. «Είμαι για πάντα ευγνώμων στην Alice Oseman που μας εμπιστεύτηκε αυτή την όμορφη, μοναδική ιστορία που στον πυρήνα της επιδιώκει να αναβαθμίσει την επόμενη γενιά των νέων LGBTQ+ ανθρώπων. Μείνετε συντονισμένοι!»

Στην 1η σεζόν, η οποία καλύπτει τους δύο πρώτους τόμους του graphic novel, παρακολουθούμε τη φιλία του Nick και του Charlie να ανθίζει και να μετατρέπεται στην πιο υγιή σχέση, καθώς φτιάχνουν αγγελάκια στο χιόνι και φιλιούνται στη βροχή. Οι θεατές γνωρίζουν επίσης τους φίλους τους Elle (Yasmin Finney) και Tao (William Gao), καθώς και τα σχολικά λεσβιακά είδωλα Tara (Corinna Brown) και Darcy (Kizzy Edgell).

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τις επόμενες δύο σεζόν; Αν και η υπόθεση δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν περισσότερες συγκλονιστικές στιγμές, καθώς και μια νέα λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών από το soundtrack που θα έχετε στο repeat.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!