Κι όμως ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Νοσοκομείου «Αττικόν» στοχοποιεί τους γκέι άνδρες για την ευλογιά των πιθήκων

23/05/2022

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Νοσοκομείου «Αττικόν», Σπυρίδων Πουρνάρας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», “δείχνοντας” την γκέι κοινότητα και συγκεκριμένα τους άνδρες που κάνουν σεξ με άλλους άνδρες για την Ευλογιά των πιθήκων.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Τώρα έχουμε 140 (κρούσματα στην Ευρώπη) και πολλοί απ΄αυτούς είναι στις κοινότητες ανδρών που έχουν επαφές ερωτικές με άνδρες, έτσι έγιναν οι πρώτες διαγνώσεις από άνδρες που πήγαιναν σε κλινικές σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων και σ΄αυτές τις κοινότητες δυστυχώς εξαπλώνονται γρήγορα… κάποια στιγμή βέβαια θα βγει και στην υπόλοιπη κοινωνία για θα δούμε πόσο θα εξαπλωθεί.” (δείτε το σχετικό απόσπασμα, εδώ)

Τις δηλώσεις του κ. Πουρνάρα σχολίασε και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο Facebook.

“ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Καλημερα. Σοκαρισμενος ακουσα με τα αφτια μου σημερα στις 08,28 στον Ant1 τον Κυριο Σπυρο Πουρναρα, καθηγητη Μικροβιολογιας ΠΓΝ Αττικον, να λεει πως η σημερινη ευλογια των πιθηκων οφειλεται στους ομοφυλοφιλους αντρες. Επειδη εχω ενα σαρανταχρονο deja vu εχω κανει εμετο και συνερχομαι…”

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!