Οικογενειακές διακοπές…. Μήπως ήρθε η ώρα να διευρύνουμε αυτή την έννοια; Μπορεί ένα ζευγάρι porn stars να πιστεύει στον γάμο; Μπορούν δύο ζευγάρια διαφορετικών ηλικιών σε ένα τροχόσπιτο να αποτελέσουν οικογένεια;

Όλους αυτούς τους προβληματισμούς θα θέλαμε να τους μοιραστούμε μαζί σας, σε δύο άκρως ερωτικές παραγωγές, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικές, με την παρουσία των σκηνοθετών και συντελεστών, και που λαμβάνει χώρα σε ένα από τους ωραιότερους ερωτικούς πολυχώρους στο κέντρο της Αθήνας.

ακολουθεί διαφήμιση...

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, το φεστιβάλ «Σάτυροι και Μαινάδες», σας προσκαλεί να ταξιδέψετε με νέες οικογένειες σε νέους προορισμούς, μέχρι να γίνει η Τρίτη έκδοση του φεστιβάλ το φθινόπωρο.

Πρόγραμμα

  1. Lovers/Husbands (2021) 9” Σκηνοθεσία: Μενέλας

2. Cumper: the erotic family (2019) 59” Σκηνοθεσία: Rosario Gallardo

Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 26 Μαΐου στις 21:00

Πού: 8 Downtown, Καρόλου 8, Μεταξουργείο, Πλατεία Καραϊσκάκη τηλ: 210-5225038

Τιμή εισόδου: 7,00€ με πρόσβαση σε όλους τους χώρους, και πέραν της λήξης της προβολής και η οποία θα ισχύει αυστηρά, για προσέλευση μεταξύ των ωρών 20:15-21:00

Αυτή η ειδική έκπτωση του 40% στην τιμή εισόδου δημιουργήθηκε με την ευγενική προσφορά του 8 Downtown.

Νωρίτερα και πέραν της προκαθορισμένης ώρας αυτής, θα ισχύουν οι κανονικές τιμές εισόδου, οι οποίες είναι 10€ για την κεντρική αίθουσα και 12€ για πρόσβαση σε όλους τους χώρους.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.