Αλεξίου, Καβογιάννη, Aλμπάνης και μια γκέι ιστορία στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη

0
6907
Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκινά από τη νέα σεζόν στο MEGA με τον τίτλο «Maestro» και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. 

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε τον Ορέστη, ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

ακολουθεί διαφήμιση...

Στο πρώτο τρέιλερ παίρνουμε μια πρώτη γεύση και βλέπουμε, μεταξύ άλλων, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Χαρούλα Αλεξίου και τον Αντίνοο Αλμπάνη να υποδύονται κάποιους από τους χαρακτήρες.

Η σειρά θα αφηγηθεί και μια γκέι ιστορία, με το τρέιλερ να αποκαλύπτει και ένα γκέι φιλί.

Στην νέα σειρά του MEGA με τίτλο Mestro πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και ο Γιώργος Μπινιάρης.