Ο star του Twitch, Ranboo, δήλωσε ότι ενώ δεν βάζει ταμπέλα στη σεξουαλικότητά του, είναι ΟΚ να τον αποκαλούν γκέι.

Ο twitcher και YouTuber, Ranboo, άρχισε να τρεντάρει στο Twitter την Κυριακή (24 Απριλίου) αφού δημοσίευσε το τουίτ, “srs”, που σημαίνει “σοβαρός”.

Το τουίτ ήρθε μετά από εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη σεξουαλικότητά του. Χρησιμοποιώντας τον εναλλακτικό του λογαριασμό στο Twitter λίγες ώρες αργότερα, ο 18χρονος ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα υποστηρικτικά τους μηνύματα.

«Yo απλά ήθελα να πω ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη (…) ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και καιρό, απόψε απλά τακτοποιήθηκε», έγραψε.

Στη συνέχεια ο Ranboo πρόσθεσε: «Και για όσους μπερδεύονται βασικά υποθέτω ότι δεν θέλω να βάλω ταμπέλα, καθώς ο τρόπος που έχω ακολουθήσει στη ζωή μου, απλά με ελκύει όποιος με ελκύει, απλά τυχαίνει οι περισσότεροι από αυτούς να ταιριάζουν με έναν “συγκεκριμένο τύπο” θα μπορούσες να πεις ότι lol είμαι εντάξει με την ταμπέλα του γκέι :)».

Φίλοι και ακόλουθοι μοιράστηκαν μαζί του μηνύματα υπερηφάνειας, όπως ο Tommyinnit και ο Thomas Sanders.

Ο Αμερικανός streamer εντάχθηκε στο YouTube τον Ιανουάριο του 2020 και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές.

Ο Ranboo κρατά την πραγματική του ταυτότητα μυστική, φορώντας μάσκα στις εμφανίσεις του στα βίντεο. Πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα Misfits Gaming Group.

Το κανάλι του στο Twitch έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια followers.

Τον Μάρτιο, το Twitch ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά των “επιδρομών μίσους” μετά από μια έξαρση του τρολαρίσματος των LGBT+ δημιουργών.

Το Twitch κατήγγειλε αυτές τις στοχευμένες επιθέσεις, λέγοντας ότι “το μίσος δεν έχει θέση στο Twitch”. Πρόσθεσε ότι οι εμπλεκόμενοι δράστες έχουν εντοπιστεί και οι λογαριασμοί τους έχουν ανασταλεί.

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.