O Νικόλας Γιατρομανωλάκης για την ισότητα στον γάμο και τις οικογένειες ουράνιο τόξο

03/05/2022
από
Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Ναταλία Γερμανού μίλησε την Κυριακή ο υφυπουργός Τουρισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αναφερόμενος στην ισότητα στον γάμο και τις ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες.

Ο ίδιος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή, ενώ βρισκόταν στον χώρο, όπου οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο γιόρταζαν την Παγκόσμια Ημέρα Ισότητας των Οικογενειών.

Σήμερα είναι η Ημέρα Ισότητας των Οικογενειών. Με πετυχαίνετε σήμερα, που έχω πάει να γνωρίσω τις λεγόμενες οικογένειες ουράνιο τόξο κι άμα βλέπατε αυτά που βλέπουμε και εμείς, πώς γιορτάζουν, πώς παίζουν παιδιά με γονείς… δεν υπάρχει καμία διαφορά. Και να πω το εξής. Όλα στο τέλος είναι θέμα αγάπης. Είναι ένα δικαίωμα, που αν το δώσεις στα ομόφυλα ζευγάρια δε θα το πάρουν από κάποιον άλλο. Δεν είναι όπως τρώμε κάποιο γλυκό κι εγώ φάω κάποιο κομμάτι, θα περισσέψει ένα κομμάτι λιγότερο για κάποιον άλλον. Είναι το πώς μπορώ να έχω ισότιμη πρόσβαση σε ένα δικαίωμα, χωρίς να το στερήσω από κανέναν άλλον…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιατρομανωλάκης.

https://www.facebook.com/ouraniotoksofamilies/videos/1548560878939424




Δες και αυτό!